Msn Dondurucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hepsi öldüde bu olay ölmedi hala :) taa ne zamanın icecold tarzı prgramları hala çalışıyor olaya bak 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

bende bi zaman bayağı denemiştim.kendimi kilitleyip nasıl açabilirim die.. en basit yöntem şudur.. program karşı tarafda açık olsa bile geçerlidir..

passport.net adresinden giriş yapın..aktif olur msn niz.. şimdi messenger ı açabilirsiniz.. şayet kilitleyen kişi freezer ı tekrar deaktif edip aktif ederse yine kiltilenirsiniz.. yine passport netten tekrar msn adres ve şifrenizle girmenizle, yeniden msn ninizi açabilirsiniz..zaten burdaki mantık programın defalarca adresinize flood yapıp kilitlemesi.sizin adresinizin bir sure uzaklaştırılmasına sebep olur. passport.net ana merkez üssü diyebiliceğimiz bi yer olarak adlandırabilirsek şayet, ordan girip kilidimizi kaldırabiliriz mantıken. :) 

diğer bi yöntem de başka bi mail adresinizden kilitlenen adresinize bi mail atmak..ama bunu yapana kadar passport.net ten giriş yapmak daha kolay..

bayadır denememiştim. garanti olsun die kendimi başka pc den kilitledim. başka laptopdan passport.net e  girdim.. şimdi msn açıldı. 

kolay gelsin.. (işin ilginci program hala taş gibi çalışıyor.)

Toplam Hit: 7606 Toplam Mesaj: 33