Msn E Son Girdiği Tarih!
-
öncelikle herkesn kandilini kutluyorm.öğrenmek istediğim şey;''arkadaşım en son msn ini ne zaman açtı? '' ya da ''msn ini tamamen kapattı mı?''... bu soruların cevabını nasıl bulabilirim? teşekkürler şimdiden...
-
Messenger Plus- Kişi Listesi Temizleyici -Messengerının Karşısında Yazar Zamanı.
-
ok. hemen messenger plus yüklüyorum. başka bi yöntem bilen varsa paylaşsın..
-
messenger plusların hepsinde virüs var :|
-
zannetmiyorum
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 11:40'da rome tarafından düzenlendi. -
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Messenger Plus- Kişi Listesi Temizleyici -Messengerının Karşısında Yazar Zamanı.
----------------------------işe yaramadı. son girdiği tarih bölümünde soru işareti çıkıyor. daha farklı bir yöntem lazım!
-
adamın girdiği çıktığı tarihte sen online isen msnplus kaydeder o bilgiyiyoksa nasıl kaydetsin nereden haberi olacak msnplusun msn veritabanyla bir bağlantısı yok hatta microsoftla bile bağlantısı yok ap ayrı başka bir firmadır o
-
SeRDaR bunu yazdı:
adamın girdiği çıktığı tarihte sen online isen msnplus kaydeder o bilgiyiyoksa nasıl kaydetsin nereden haberi olacak msnplusun msn veritabanyla bir bağlantısı yok hatta microsoftla bile bağlantısı yok ap ayrı başka bir firmadır o
-----------------------------aynen dogrudur
-
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------saçmalama abicim ya. ne demek hepsinde virüs var....
abicim eset yükle bak...Messenger Plus Live da truva atı türevi var :)
-
tamam arkadaşlar son girdiği tarihten geçtim. bari msnini tamamen kapattı mı onu öğreneyim,varsa bir yolu.
-
listemde ekli olan bir kişinin msn hesabını kapatıp kapatmadığını öğrenmenin bir yolu varmı.?