MSN Final Sürümü 9.0 - 2009
-
yok valla benim hoşuma yattı uyumlu plus u da yükledim.daha güzel oldu :))
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------
yok valla benim hoşuma yattı uyumlu plus u da yükledim.daha güzel oldu :))
uyumlu plus sanırım daha beta bende söyle denemek için kurdumda plus'suz kullanılmaz bu program -
ohaaa 127 mb mı kota var lan kotaa hiç düşünmüolar bizi :D
indirenler beğendimi beğendilerse neyi beğendiler sölerlerse iyi olur :)
-
Maresca bunu yazdı:
yaw arkadaş ben msn plus 4.50 yi bi türlü uyduramadım bu live messengere.nasıl olcak bu iş???
msn plus 4.79 beta
http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479.exe
-
yükledim gayette güzel görsel olarak geliştirilmiş özellikler aynı hani gözünüze hoş görünüyor
bence kullanılır görüntü resmi ve adının oldugu kısmın arka planına kişisel resimlerinizi koyabiliyorsunuz
çevrim içi kelimesi kaldırılmış uygun kelimesi kullanılmış çevrimdışı göster seçeneginde pencere gri tonunu alıyor
msn sesleri keskin deilde yumuşak çıkıyor pencereler keskin deil oval yapılmış
ileti penceresinde en son ne zmaan konuştugun yazıyor
avatarlar sol kısma alınmış istersen gizleyebiliyorsun
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------yükledim gayette güzel görsel olarak geliştirilmiş özellikler aynı hani gözünüze hoş görünüyor
bence kullanılır görüntü resmi ve adının oldugu kısmın arka planına kişisel resimlerinizi koyabiliyorsunuz
çevrim içi kelimesi kaldırılmış uygun kelimesi kullanılmış çevrimdışı göster seçeneginde pencere gri tonunu alıyor
msn sesleri keskin deilde yumuşak çıkıyor pencereler keskin deil oval yapılmış
ileti penceresinde en son ne zmaan konuştugun yazıyor
avatarlar sol kısma alınmış istersen gizleyebiliyorsun
-----------------------------peki avatarı sola deilde sağa alabiliyor muyuz ?
-
diğer msn den bi farkı yok görsel olarak yumuşatılmış biraz bide sesler artık öküz keskin çıkmıyo daha yumuşak..onun dışında bi fark yok kigi (kayda değer) ama eski konuşmaların pencerede görünmesi olayı hoşuma gitti (skype den çalıntı :D:D)
-
linki indirdim ama hata veriyor
PROGRAMLAR YÜKLENEMEDİ
windows updatei kullanarak en son windows installer sümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden denyin diyor.
-
costantin bunu yazdı:
-----------------------------linki indirdim ama hata veriyor
PROGRAMLAR YÜKLENEMEDİ
windows updatei kullanarak en son windows installer sümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden denyin diyor.
-----------------------------önceki postlarda yns_brk vermiş dene istersen
Dosyayı indirdikten sonra KB893803.exe Windows update dosyasını kurmanız gerekmektedir, sonrasında wlsetup-web.exe kurup MSN 9'u kullanabilirsiniz
http://rapidshare.com/files/161275971/MSN9_BETA_ENG.rar 3mb
-
Cia bunu yazdı:
costantin bunu yazdı:
-----------------------------linki indirdim ama hata veriyor
PROGRAMLAR YÜKLENEMEDİ
-----------------------------önceki postlarda yns_brk vermiş dene istersen
Dosyayı indirdikten sonra KB893803.exe Windows update dosyasını kurmanız gerekmektedir, sonrasında wlsetup-web.exe kurup MSN 9'u kullanabilirsiniz
http://rapidshare.com/files/161275971/MSN9_BETA_ENG.rar 3mb
-----------------------------tamam hacı sağolasın yükledim