Msn Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

arkadşlar bu sıralar 2-3 gündür msne girerken problem yaşıyorum hata numarları veriyor.. geçende kişi listeniz doğrulanamamaıştır mı dedi.. hatalımı dedi tam hatırlmıyorum bişeyler yazdı bugünde hata raporu fala verdi hack olayı yoktur demi.. ?

yardımcı olursnaız sevinirim.. sağolun şimdiiden..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    hata raporu verdirticek hacker tanımıyorum :| öle bişe olmaz.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    verdigi hata raporu numrası kaç

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    aynen ben de giremiyorum hata raporu paso değişiyor

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Farklı bir adresle girmeyi denedin mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Farklı bir adresle girmeyi denedin mi?

ewet hiç farketmiyor

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    diğer adresimle rahatça giriyorum.. mesele birisi 80048820 buydu.. bugün.. bazende sonu 34 oluyor.... böyle bişey. anlamadım gitti..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    şuanda hotmailin sunucularında bi problem var o yuzden girilmiyor hotmail.comda açılmıyor service unaible diyor

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    sağolun arkadaşlar.. dedim herhalde gitti msn elden.. sizde de oluyormu bu sıralar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

Hata 81000378 Kişi listeniz kullanılamıyor

evt herkese oluyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    diğer adresimle rahatça giriyorum.. mesele birisi 80048820 buydu.. bugün.. bazende sonu 34 oluyor.... böyle bişey. anlamadım gitti..
    http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
Toplam Hit: 13879 Toplam Mesaj: 14