Msn Hack İşte Böyle Yapılır :)
-
byhacktr bunu yazdı:
-----------------------------Lam şimdi video yu izliyom ilk başta inanır gibi oldum.Baktımki adam ip yi kendisi bulmuyorda adamdan istyor ordan koptum başlat+çalıştır+cmd+enter+netstat adam bunu bilmiyorsa bunda taşşağın kralı vardır dedim ve hala bu videoya inanan arkadaşları hayretle izliyom.
-----------------------------ben de seni hayretle izliyorum xD videonun dalga oldugu bastan belli altında adam binary seklinde belirtmis. onu da gectim netstat yapmayı emin ol senden daha biliyor video dalgasına oldugu icin istemis. ayrıca konusurken de ip görünmez diye biliyorum.. bilgisayarla baglantı kurması gerekir senin o yüce netstat yönteminle alınabilmesi icin.. ( baknz : kamera acma, dosya atma vs.vs. )
-
komple tikizz :) güzel bi aldatmaca bu programı biraz daha geliştirip hotmailin root şifrelerini bile alabiliriz :) tabi önce doğru şifreleri almak için hotmail in adminin den durumu anlatıp şifreyi almamız lasım :))) sonra basit bi arayüz ile sorgulayacagız :) şifreler gelecek.komedi yaa
-
Bence bu kdr kolay deil....
(SAÇMAAAAAAAAA))) Buna inanların.... -
tahrikey gelsin artık ya bune amq
-
"ip ni versene hacklicem seni" ilginç bi yöntem :)
direk şifre istemek daha kibar olurdu.
-
güzel yöntem tek tık:D
-
wayy anassını sayın müritler:)
tek kelimeyle ben böle yöntemin a.q:D:D
-
85.103.46.175
hajı lütfen hekırlar mısın (:
saçma saçma konuşma
bu kadar hit nasıl alıor ahhhh ahhhhhhhh
-
Daenagdel bunu yazdı:
-----------------------------85.103.46.175
saçma saçma konuşma
-----------------------------
yok yok bu sitenin zeka seviyesi harbıden düşmüş herkes gerçekten bi yöntem verdim sanıyo birisi gene pm atmış hacı bu ip adresini yazdığımız programı verirmisin diye :)
Kımı geriler gene çıkmış benı heckırlasana falan diyo wahh wahhh :) Siz bunun taşşak amaçlı bir topik oldunu anlayamayacak kadar malsanız kımseyle dalga geçmeye falanda kalkmayın bence hee ama konuyu geyik bölümüne açmadan taşşak bi konu olduğunu anlaymaıyorsanız da Alllah bunun gerçek bir yöntem oldunu düşünenlere aKIL fikir versin a.q :D -
Tuxes bunu yazdı:
Daenagdel bunu yazdı:
-----------------------------85.103.46.175
saçma saçma konuşma
yok yok bu sitenin zeka seviyesi harbıden düşmüş herkes gerçekten bi yöntem verdim sanıyo birisi gene pm atmış hacı bu ip adresini yazdığımız programı verirmisin diye :)
Kımı geriler gene çıkmış benı heckırlasana falan diyo wahh wahhh :) Siz bunun taşşak amaçlı bir topik oldunu anlayamayacak kadar malsanız kımseyle dalga geçmeye falanda kalkmayın bence hee ama konuyu geyik bölümüne açmadan taşşak bi konu olduğunu anlaymaıyorsanız da Alllah bunun gerçek bir yöntem oldunu düşünenlere aKIL fikir versin a.q :D
sen bizle dalga geçtigini san a.qbiz senle daşşak geçiyoruz...mal'ın kim olduğu belli ciddiye aldığımızı düşünmüşsün a.q