Msn Hack Yardım
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
45 milyara istediğin msn adresinin şifresini öğreniyoruz
20 milyar şimdi 25 milyar iş bittikten sonra..
20 milyarı aldıktan sonra işten vazgeçmekme hakkım var. Kabul edersen özel mesaj at.
-----------------------------1 milyona banliyorum bende seni :)
-
bir konu açtık madara ettiniz helal olsun....görevli arkadaşlar silerse konuyu sevinirim.
-
ben beleşe hackliyorum
ama çok pis hacklerm dikkatli olun elimde çok dehşet progralar var mesela msn şifre çözücü çözüyo namususz tüm şifreleri:)
hemide beleş la
-
Bu tür konular yasak değilmiydi ?
-
bilgisayarını da al git!bidaha da gelme
-
iddaa ediyorum yarından itibaren avrupa birliğine girmeyi gözleyecek.
-
50 tl yazan arkadaş,
Benim kendi mail adresim var hotmailden.
Bir kırsana bizde öğrenelim, olmaz mı?
Microsoftta teyzeniz amcanız falan mı çalışıyor anlamıyorum ki..
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
50 tl yazan arkadaş,
Benim kendi mail adresim var hotmailden.
Bir kırsana bizde öğrenelim, olmaz mı?
Microsoftta teyzeniz amcanız falan mı çalışıyor anlamıyorum ki..
-----------------------------sınıftan bi arkadas atıp tutuo ben hackerim asarım keserim msn kırarım site hacklerim felan...
Bende yeniyim sınıfta kardes msn adresim şu b.............@hotmail.com eğer yarına şifresini getirirsen Bilgisayarım + Tlefonum + 250 lira vereceğim
Eğer yarına şifresini getiremezsen senin bilgisayarın + telefonun + 250 liranı alırım dedim.. Sınıftaki kızlar felan gaz verdiler oğlanda kızlar felan varya artistik olsun kabul etti...
Ertesi gün gardas sadece telefonu versem olurmu felan diyor :) sen bana 5 lira ver karnımı doyurayım kantinden bi daha boyundan büyük işlere kalkışma dedim...
o günden sonra pc duydumu yanımızdan uzaklaşıyo :DD
Aklıma o geldi anlatayım dedim nerden çıktı bilmiom :)
-
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=emesen+heykleme&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=emesen+heykleme&fp=42875628a2010b18