Msn Hacklemenin Cezası
-
Selam hocalar dün eski çıktığım kızım msnini hackledim sonra adresine girdim. O da diğer adresindeymiş. Konuştuk falan biraz sonra dedi ki seni dava etcem ama hackleyenin ben olduğumu bilmiyor. Kız da ben de 15 yaşındayız. Davası dikkate alınır mı? alınırsa nolur :|
-
nasıl heykedin banada ogretirmisin ? Bende heyklemek istiyorum :) 4 yılsan baslıyor biliyordum Dava açmanın yas sınırı oldugunu sanmıyorum.
-
muehahaha :D
kızla kendi msninden konuş senin msnde biri vardı küfredip durdu falan de :D
sonra zaten olay kendisi gelişir merak etme
ben hallederim tamam falan de bi şansımı deniyim de
geri aldım dersin olur biter :D
bidahakine adam gibi konuş şifresini al zaten vermezse sttr et bence...
-
sen beni söylersen bende seni ailene şikayet ederim de. sanki heyklemişsin herşeyini falan işte sevgililerinin isimlerini falan say resimlerini göster tatmim olsun. zaten bu dediğimde suç ya neyse =) korkma bence löf yapıyodr.
-
dava acmanın yası yok ki :D
ortaokulda & lisede idare kurtardı beni valla,kolay gelsin sana :)
-
dava acmada yas sınırı yok ama hiç bişey olmaz hacı pcndeki tüm logları temizle kızın msn şifresini değiş ve kaybol :D
-
hackledinmi :/ brawo
-
olm madem sosyal mühendislik falan yapıyosunuz keyloggerin ne olduğunu biliyorsunuz trojan yediriyorsunuz neden bunalrı akıl ederken kendi güvenliğinizi düşünmüyorsunuzki? kondom kullansanıza :| ipden tesbit edebilirler seni ip deiştiren prolar vardı dns falan kendi bilgisayarında normalken herbişeyi yapma yakalarlar :E
-
bilişim suçları yasasını oku log temizlemekle olmaz bu işler polisler sadece o senin msn günlüğüne bakmaz..
korkutmak gibi olmasın ama diyelimki davalık oldun bir ara okumuştum msn adresi hacklemenin dahi en ufağından bir cezası wardı eğer senin olduğun ortaya çıkarsa mutlaka birşey olur
bilişim suçları yasası -> http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/kanun.html
-
ohaa :/ bende heyklemek istiyorum :F
-
Dava açılır mı, açılsa cezası ne olur bir yana;
15 yaşındaki bir kız bu davayı sürdürmez. Neden? En basit sebepler; Üşengeçlik, "Değmez be ya" düşüncesi ve "Benim MSN'deki yazışmalarımı falan da görürler" korkusu. (15 yaşında bir kızın MSN konuşmaları arasında görülmesini istemeyeceği şeyler vardır muhakkak :D)