MSN Hesabı , @Hotmail @Msn Dondurcu
-
Aranızdan biçok kişinin bu programı biliyordur , bilmeyenler için ,.Programın adı
“ICECOLD” , yaptığı Hotmail mailinize , yada MSN Messenger hesabınıza şifre deneyerek mailin kendini korumaya alması . Blocklaması yani , Bu şekilde karşı tarafın Maillerine erişimi geçici olarak yada uzun bir süre için engellemeniz mümkün. Bu yolla , belirleyeceğiniz bi MSN hesabını günlerce offline bırakabilirsiniz.. Programı indirmek için :
www.itsmypage.org/soft/icecold.rar
Programla bir kez Freze yaptıktan sonra , MSN hesabınızla login olmanız mümkün , ama bu Freeze işlemini sürekli devam ettirirseniz , MSN hesabının login olması eğer çözüm yolunu bilmiyorsa imkansız gibi bi durum : ) Defreeze derseniz hesabınızı Frezeden kurtarırsınız ..
Programı sürekli çalışır halde bırakmak için size tavsiyem Ghost Mouse yapmanız Ghost Mouse için www.itsmypage.org/soft/ghostmouse.zip
-
Aslında Hesabın Düşmesini Sağlayarak Yeniden Reg Edebiliriz. Bu yolu Deniyecektik Fakatt Tam 1yıl sürede Yeniden Register Edebiliormuşun Adresi Yoksa Süper olurdu :)
-
SNaRe bunu yazdı:
DecaMeroN hatırlarsan az çekmedin bu icecolddan sen =) daha yeni versiyonu var galiba bunun bi ara test edeyim yayınlayım
1 gün MSN e giremediydim ... Ama daha bişey olmaz çok basit bi yolu var donmaz donduramaz kimse beni :).
-
evet beni de bi keresinde kapatmıştı accunmu .. :) hehe artık biz yapalım diimi
-
eywalla kardeş böle bişeye ihtiyacım varmış şimdi fark ettim
-
ya iyi güzel donduruyos hesabı da bunu açma olayı önemli asıl. kilitlenince hesap nası açcaz var mı bi yöntemi?
-
http://memberservices.passport.net/default.asp?lc=1055
Bu adresten şifrenizi 2 kez değiştirin sorun kalmaz. Bi daha imkansız sizi donduramaz kimse
-
yoq walla bi işe yaramadı olay.. hala kilitliyorum hala açılmıo..
-
Hoja deca öyle yapacaksın diyorsa öyledir, benim msn adresime 2 gün boyunca aralıksız freeze atıldı daca'nın sayesinde kurtuldum...
Kardeş 2 kez şifreyi değiştirdiğin zaman herdefasında farklı şifreler vereceksin, bu sayı 3'de olabilir 4'de ama benimki 2.'de oldu...
Anladın sen anladın...
-
Aynı işlevi gören, NONSTOP özelligine sahip bir msn-hotmail hesap dondurucusu. made in turkey ;)
-
Arkadaşlar ; ben bu msn kitleyen Proğramı indiremedim.. Bana bu konuda yardımcı olabılırmsınız ? burada yueniyim.Ancak sizlerin çoğu yazınızı okudum.Bana gerekli olan bilgileri sayenizde aldım.Hepinize Teşekkür ederim. Arkadaşlar ; Bana bu msn kitleyici proğramını Winzip'le E-mailime atma zahmetinde bulunabılırmsınız inanın ben indirmeyi denedim ama indiremiyorum :(((
Adresim : uhram@hotmail.com Yardımcı olursanız çok sevinirim. bilgi paylaşıldıkca güzeldir..!