Msn İcin Hareketli Moods (Avatar) Lar Www.Tahribat.Com Üyelerine...
-
Arkadaşlar hiçbir şekilde reklam yapmıyorum netten topladıgım moods ları(msn resim yerinde olan harekeli resimler(avatar) yeni guzell) 195 adet hareketli avatar bunları yüklemek için dosyayı indirin ve içinden cıkan yüklemeler.exe((özel bi web sitesine aittir)) dosyasını kurun ve .mco uzuntılı dosyara cift tıklayak yükleyin bu işleme yaparken msn acık ve siz giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
Dosyanın şifresi: www.tahribat.com
-
paylaşım için teşekkürler...
-
teşekkürler. bi deneyeyim
-
link meftaa
-
teşekkürler.çok eğlenceli şeylermiş.
-
sarper_hacker_hunter bunu yazdı:
link meftaa
hoja sende bi problem var galiba link tıkır tıkır çalışıyor hemdef hiç bi sorun yok.... -
evet çok güzel
ama bişey soracağım bunları yükleme yapmadan önce önizleyemezmiyiz yani önce önizleme yapıp ona göre yapsak . . .
yine de çok sağol byeee
-
melek1982 bunu yazdı:
evet çok güzel
ama bişey soracağım bunları yükleme yapmadan önce önizleyemezmiyiz yani önce önizleme yapıp ona göre yapsak . . .
yine de çok sağol byeee
valla öyle bişey olsa yapmak isterdim ama yok şimdilik böle idare edin sizde begenmezseniz kaldırın msn den -
paylasım için saol..!
-
Paylaşı için saol. Ama ufaktan hata verdi şimdi "görüntü resmini değiştir" diyince kitleniyor.Sildim yine düzelmedi..YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
-
kaanabak bunu yazdı:
Paylaşı için saol. Ama ufaktan hata verdi şimdi "görüntü resmini değiştir" diyince kitleniyor.Sildim yine düzelmedi..YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
hoja bendede aynı hatayı verdi ama hepsinde aynı sorun yok aralarında bazılarında cıkıyor idare et