Msn İfadesinden Trojan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

beyler aklıma şu geldi acaba dedim hani msnde ifadeler oluyo ya tip itp adamlar sırıtıyo falan:D

işte karşıya yollayacağımız bir ifadeye trojan sokmamız mümkün mü? ama soksak bile sanırım onun eklemesi gerekecektir bu ifadeyi.. böyle bişey mümkün mü? çünkü birisi benim msnin şifresini aldı kesinlikle ne fake yedim ne trojan çok uğraştı hiçbirini yemedim ama dikkat ettim sadece bikeresinde ifadeden eklemiştim acaba ondan mı dedim.. eğer piyasada öyle bişey yoksa bu da benim icadım olarak kayıtlara geçsin altını çizeyim:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    denedim. olmuyor!

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

abi daha önce mi denemiştin şimdi mi?

ayrıca beni hackleyecek kişi biraz derin oluyo kendileri yani bayaa bi hacktan anlıyodur büyük ihtimal..

mossaddan kendisi:D peki o yapmış olabilirmi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    o acık messenger 6.2 de vardı sanırsam ama artık olmuyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

tüh be ilk bulan ben değilmişim:D

ama olsun hiçbiyerde duymamıştım kendim buldum sayılır ama ilk değil:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    6.2 de olan avatarla ilgili bir şeydi PNG ye exploit yerleştriyordun hevesini kırmak istemem ama:)
    O iş biraz zor yoksa alayını heklersn hoca:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

aib böyle bişey mümkün değil msn 6.2 de hiç olmadı 7.5 olmaz gelecekde de olmaz

belki sen keylogger yemişsiin dir yada bi şekilde almıştır ama o su anda bu teknoloji ile mümkün değil

.... SAYGILARIMLA......

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NeddLoyd bunu yazdı:

aib böyle bişey mümkün değil msn 6.2 de hiç olmadı 7.5 olmaz gelecekde de olmaz

belki sen keylogger yemişsiin dir yada bi şekilde almıştır ama o su anda bu teknoloji ile mümkün değil

.... SAYGILARIMLA......

gelecektede olmaz demişsin baba ben sana ne diyim dünyadaki bir çok hacker belki neler buldu siz hala yok mümkün değil yok bilmemne uyuyun bakalım neden mümkün olmasın gayet mantıklı bi yöntem bence

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    msn göz kırpmalarına da ActiveX çalıştıra bileceğini söyleyen bir kaç kişi var dı da adlarını hatırlamıyorum. eğer karşı tarafa html açtırabilecek bir yol bilen varsa ben html ile trojan bulaştırabilirim (ActiveX değil) yani yardım edebilirim. ilgilenen pm den ulaşsın ama sadece html açtırabilen pm e gelsin. nasıl html ile trojan sokuyosun diye gelmesinler.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

mümkün değil diyenler yanılıyorsunuz bununla arkadaşım birinin msn sini uçurdu o biride bendim:))

bakın bir program wardı göz kırpması ile bir leştiriyordu sonra yoluyordu adama karşı taraf size göz kırpması yoladı kabul ediyormusunuz karşı tarafta kabul ediyordu evet sonuç adamın msn şifresi 15 dk sonra e-mail yolu ile sende;)

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    hocam bu ıs kamara actırırıken falan yaptırılıyormu  onun pesıne eklenemezmı

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 5607 Toplam Mesaj: 17