Msn Kişi Listesi Çalmak
-
aga bu limeware,imesh gibi programlar diğer bilgisayarlarda açık varsa onları buluyor..yani güvenliksiz bilgisayarlardan çalıyor..aratınca kimin kişi listesi çıkarsa artık şansınıza:D
-
Puahah bi aradım karşıma şunlar çıktı: orospu msn adresleri :D
-
peki xxx@xxx.com un kişi listesini istiyorum ben onu nasıl bulacam we kazaa vs. gibi programlar kullanmıyorum
-
sagl be manyak fikir ;)
-
ya yalan dolan hepsi aratın sadece sitelerde yayınlanan geçerliliği olmayan mail adresleri bulacaksınız. bunu deneyen hangi insan başarılı olmuş. ya da bi iki malınkini bulacaksınız ama need more sources diyecek yani boş işler. boşverin bunları eğer belirli birininkini merak ediosanız hackleyip alacaksınız. zaman kaybetmeyin boşa. kolay gelsin
-
Raul arkadaşım
+1
Bu bahsedilen olay msn listesini çeşitli paylaşım programlarına sunanlarda geçerlidir ve genelde de kolpadan adresler çıkıyor. Ben bir listeden 60 kadar kişiyi eklemiştim bir tanesi bile online çıkmamıştı bir aydan fazla oldu hala online olan biri çıkmadı ben de listeyi sildim tümden.
Artı kendi arkadaşınızın listesini almak için hevesleniyorsanız boşuna heveslenmeyin bu anlatılan yöntemle yüzde doksan babayı alırsınız.
ha bir de bu bilgiler zaten bazı bölümlerde var. Copy/past yapılmış bire bir aynı yazıyı bir yerde gördüğümü hatırlıyorum. İşin daha da kötüsü gece gece sağlam hit almış başlık.
saygılar...
-
ya bende ares var nasıl nerden aratıyoz hiç denemedim????
-
arama butonundan tabii ki de
-
---
-
evet guzel dstum
Toplam Hit: 17540 Toplam Mesaj: 25