Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
Msn Kişi Listesi İle Alakalı Yardımmm
Msn Kişi Listesi İle Alakalı Yardımmm
-
arkdaşlar ben malım valla bak :)) bi arkadaşın msn adresini aldım bakınırken yanlışlıkla kendi kişi listemi ona aktardım. ve msn sahibi kız girecek şaşıracak ben bu kişi listelerini nasıl hepsini birden silebilirim. tek tek silmeye kalksam 3-5 gün uğraşırım 750 kusuratlı kişi listesi var. ya bu işi msn nin sahibi görmeden halletmem lazım. bu arada msn komplede gidebilir farketmez. yeterki kız o kişi listesini görmesin.
-
oktaysecurity bunu yazdı:
-----------------------------
ben malım valla bak :))
-----------------------------EmirReis'in değimiyle '' ne güzel ifade etmişsin kendini '' :|
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------oktaysecurity bunu yazdı:
-----------------------------EmirReis'in değimiyle '' ne güzel ifade etmişsin kendini '' :|
:) yeri geldiğinde kendimi bilirim :) yeri geldiğinde bilmediğim şeyleri öğretirim. laaa bi herif yokmu yardım edecek puhhh TBt :P -
hay amk ben de seviniom kız ekledi die, selam yazdım ben oktay dedi tüm hayallerim söndü :S :D
kızın şu anki kişi listesinin yedeğini al,sora kızın tüm herkezini sil, kimse kalmasın msn sinde, sora kaydettiğin dosyanın içinden sana ait olanları temizleyip geri ekle..
-
ctrl + z :D
-
oktaysecurity bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
:) yeri geldiğinde kendimi bilirim :) yeri geldiğinde bilmediğim şeyleri öğretirim. laaa bi herif yokmu yardım edecek puhhh TBt :P
-----------------------------hoca o zman şuan tam yeri ve zamanı öğrenmek için ..sorarak öğrenemiyosan, yılmadan araştırarak öğrenmeyi dene :)
-
noel_baba bunu yazdı:
auauh
lan seku
benim anlamadığım sen nasıl yanlışlıkla bu kadar ileri gidebiliyosun? -
herşey bir arkadaşla başlar:D dai msn falan mı gırmemesı lazım .. öyle bırseyde tek bır caren var lamerlık yapman:D msn yı dondur: başka care kalmıyor keyloger falan :
-
hp32 bunu yazdı:
benim anlamadığım sen nasıl yanlışlıkla bu kadar ileri gidebiliyosun?
-----------------------------hehuahau neco olm sen tarzını, üslubunu falan mı değiştin,
daha bi sexy yorum yapmaya başlamışın diğer topic te de coder'e
'' c0der olm sen böyle diildin noldu amk sana yaa ''yazmışsın ..tebessümlettin yani... :)
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------hp32 bunu yazdı:
benim anlamadığım sen nasıl yanlışlıkla bu kadar ileri gidebiliyosun?
-----------------------------hehuahau neco olm sen tarzını, üslubunu falan mı değiştin,
daha bi sexy yorum yapmaya başlamışın diğer topic te de coder'e
'' c0der olm sen böyle diildin noldu amk sana yaa ''yazmışsın ..tebessümlettin yani... :)
dennisim yogh lan..
içimden geleni aktarıyorum :|
senin kadar sexi olamayık :| -
lan varya kesin ben yaraklara geldim kız msn yi açınca olmayan şeyiyle sikcek. yada takmasını bulacak :))