Msn Kullancıları Dikkat!
-
her ay boyle eziq haberler çıkıyor zaten biseyh oldugu yook
-
bilgilendirdigin icin sagol kardes ama bu islerden b'si olmuyo
-
ip mizi nasıl buluyor ekleyince ben onu anlamadım :)
-
ben de virüs konusunda birisine söyledim salak bana ne diyor tuzmuyuz eriyelim ben de virüs ne tuza nede sana benzer bilgisayarı çökermeye yarar
-
bennde virüs konusun da bilgi veriyom işte her gelen eposta açma ve hergelen msn çetleşirken probram yolluyor bu salakgın biriside bana diyorki tuzmuyuz eriyelim ben de dedim virüs bu ne tuza benzer nede sana bilgisayarın çökersede gör
-
ıp adresini nasılmı buluyorlar :1 msn çet yaparken ben de girmiyor sana zahmet şu adrese girip o yazıyı bana kopyala gonder oda tamam diyo tabi kız nickiyle diyo bu daha ahmat ne anlar ipimne diyine bu da normal ip anlıyor nerden bilsin ıp diyor adam
-
ip ni bulsa ne olacak hoca öle bi takmışsınızki şu ip olayına ipni bilince ne oluyor birisi sizin ip nizi öğrenir öğrenmez cukka die girebilecekmi sanıyonuz?
-
Antikky bunu yazdı:
ip ni bulsa ne olacak hoca öle bi takmışsınızki şu ip olayına ipni bilince ne oluyor birisi sizin ip nizi öğrenir öğrenmez cukka die girebilecekmi sanıyonuz?
Ewet Ya Bide Analamadıgım Şu Adam Anlamıo Daha Acemi İp Peşinde Ay İpini Bulcam şunu Şunu uyapcam bunu yapcam ne yapcan? anlamyosunki sen bu işten lamerler genelde ip peşinde hep :D vericeksin onnların eline örgü ipi kazak örsünler Zelihahahahahah -
Yalniz gülüş süper koptum orda "zelihahahah" benim kuzende şöyle gülüyo "POTAHAHAHAHHAHAHA"