Msn Kullancıları Dikkat!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek
    her ay boyle eziq haberler çıkıyor zaten biseyh oldugu yook

Osmanlı Torunu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bruce_Lee
    Bruce_Lee's avatar
    Erkek
    bilgilendirdigin icin sagol kardes ama bu islerden b'si olmuyo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pager
    pager's avatar
    Erkek
    ip mizi nasıl buluyor ekleyince ben onu anlamadım :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_holy
    by_holy's avatar
    Erkek

ben de virüs konusunda birisine söyledim salak bana ne diyor tuzmuyuz eriyelim ben de virüs ne tuza nede sana benzer bilgisayarı çökermeye yarar

Banlanmis nick " badboys " , un sahibi oldugu , kullanicilara hakaret ettigi nedeniyle uyeligi sonlandirilmistir. -decameron -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_holy
    by_holy's avatar
    Erkek

bennde virüs konusun da bilgi veriyom işte her gelen eposta açma ve hergelen msn çetleşirken probram yolluyor bu salakgın biriside bana diyorki tuzmuyuz eriyelim ben de dedim virüs bu ne tuza benzer nede sana bilgisayarın çökersede gör

Banlanmis nick " badboys " , un sahibi oldugu , kullanicilara hakaret ettigi nedeniyle uyeligi sonlandirilmistir. -decameron -
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_holy
    by_holy's avatar
    Erkek
    ıp adresini nasılmı buluyorlar :1 msn çet yaparken ben de girmiyor sana zahmet şu adrese girip o yazıyı bana kopyala gonder oda tamam diyo tabi kız nickiyle diyo bu daha ahmat ne anlar ipimne diyine bu da normal ip anlıyor nerden bilsin ıp diyor adam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ip ni bulsa ne olacak hoca öle bi takmışsınızki şu ip olayına ipni bilince ne oluyor birisi sizin ip nizi öğrenir öğrenmez cukka die girebilecekmi sanıyonuz?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

ip ni bulsa ne olacak hoca öle bi takmışsınızki şu ip olayına ipni bilince ne oluyor birisi sizin ip nizi öğrenir öğrenmez cukka die girebilecekmi sanıyonuz?

Ewet Ya Bide Analamadıgım Şu Adam Anlamıo Daha Acemi İp Peşinde Ay İpini Bulcam şunu Şunu uyapcam bunu yapcam ne yapcan? anlamyosunki sen bu işten lamerler genelde ip peşinde hep :D vericeksin onnların eline örgü ipi kazak örsünler Zelihahahahahah

Hayat paylasmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    justwant
    justwant's avatar
    Erkek

Yalniz gülüş süper koptum orda "zelihahahah" benim kuzende şöyle gülüyo "POTAHAHAHAHHAHAHA"

Toplam Hit: 15653 Toplam Mesaj: 20