Msn Lamerlerine Bir Darbede Biz Vuruyoruz Olay Program :)
-
Yılın Programı affetmezden...
Msn hacklemeye çalışan lamerlere bir darbede biz vuruyoruz arkadaşlar aşağıdaki program tamamen tarafımdan kodlanmıştır ve taşak geçme amaçlıdır.Programın hackle uzaktan yakından bir alakası yoktur.Tek amaç msn kırcam diye götünü yırtan lamerleri sevindirmek içindir.Kurbanın msn adresi bölümüne msn adresini yazarsınız seçenekleri belirlersiniz hackleye tıklarsınız ve şöyle bişey çıkar program başarıyla hacklendi şifre 123456 olarak değiştirildi.Tabi elemanda sevinir. :) Birde bill gatesi batırma olayı vardır ki o daha bir komiktir.Kaçırmayın çekin derim bu programı netle yeni tanışan acemilere yollayın msn kırıyoz filan deyin taşak geçin.Üst komşunun oğluna gönderdim balkona çıktı ben heykır oldum diye bağırıyodu. :D Program ilk bakışta gerçekten bişey yapacak gibi duruyo fakat dediğim gibi tamamen şaka amaçlı.
http://rapidshare.com/files/89487569/Msn_Messenger_Hack.exe.html
-
ufak bi dosyaysa keşke alternaif biyere uplasaydın rapidden hep bişi indirio oluorumda :)
-
25 kb boyutunda başka bir yere uupload edebilirim.
-
Msn Lamerleri ile Eğlenmek pek Çekici gelmiyo bana. :) Lamerleri Sevmem.
-
visual basicte kodlanmış :)
-
.ico dosyası bile yok kardeş.
simge si dahi yok. şaka demişssin ama abartmışsın kardeş olsa olsa eşşek şakası olur be kardeş ;));;);););););););););););)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------.ico dosyası bile yok kardeş.
simge si dahi yok. şaka demişssin ama abartmışsın kardeş olsa olsa eşşek şakası olur be kardeş ;));;);););););););););););)
-----------------------------Program vb de yazıldığı için vb iconu var.Aynı zamanda eşek şakası filanda değil.Birde ;));;);););););););););););) bu ne anlama geliyor?
-
Valla çok fena atladılar. Herkes sevindirik oldu da salaklar şifrelerı denemıyorlarmı acaba
-
hocam hackleye basınca timer biraz bekletseydi mesela sunucuya bağlanıyor hackleniyor falan sonra yazsaydı daha güzel olurdu
-
Bekletme olayını filan v2.0 da yapcam :D
-
vb'yi biraz bilen herkes yapabilir.Acamice yapılmış bişey