MSN Live Messenger 8.1 Hakkında [Resimli]
-
Kusura bakmayın başlığa yardım filan yazınca kimse siklemiyo. zorunlu şekilde yaptığım ibnelik için öncelikle özür dilerim. önemli bir sorun. ben düzeltemedim artık sinirleniyorum a.q... konuya geçiyorum :
MSN Live Messenger 8.1 Sorunsuz Çalışırken msxlabs mıdır ne sikimdir ordaki Discovery son sürümünü indirip kurdum. buraya kadar hiçbir sorun yok. sonra MSN'i kapadım. yine açıyodum ki açılmadı. hata verdi. hata kodu : 80004005
Resimler :
İlk Başta Adresimi ve şifremi yazıp enterladıktan sonra :
Sorun Gider'e Bastığımda Çıkan Yer :
Onar'a Bastığımda Çıkan Yazı :
Sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var. Windows Live Messenger uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini ister misiniz? [altta] Evet - HayırHayır'a Basınca :
Evet'e Basınca da bi sikim olduğu yok.
Windows Livenin Kendi Sitesinde Hatayla İlgili Konular için tıklatın. link uzun olduğundan kopyalamadım buraya
Yardımlarınızı bekliyorum. belki başkalarında da bu sorun vardır. onlar da öğrenmiş olur.
-
usta aynı şey bende de oldu bende önce o discoveryi kaldırdım daha sonra msn yi kaldırıp tekrar kurdum geçti
şu an o mesaj gelmiyor
ama bende merak ediyorum sebebini
-
uninstall et discoverymidir ne eklediysen msn messenger ına kadar güzelce sil , sonra regediti temizle , registry mechanic le temizle ardındanda ccleaner la geç , C:\Documents and Settingsmakine ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
tüm msnle ilgili şeyleri sil , tekrar indir live.com un sitesinden düzelecektir sorun
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------uninstall et discoverymidir ne eklediysen msn messenger ına kadar güzelce sil , sonra regediti temizle , registry mechanic le temizle ardındanda ccleaner la geç , C:\Documents and Settingsmakine ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
tüm msnle ilgili şeyleri sil , tekrar indir live.com un sitesinden düzelecektir sorun
-----------------------------tşk ederim, dediklerini deneyecem. ayrıca yazmayı unuttum, belki size yardımcı olur :
sadece benim msn adresim açılmıyo. başka msn adreslerini açabliyorum lakin tek benimki açılmıyo amk. neyse ben bi deniyim deca abinin dediklerini
-
DecaMeroN Abi;
Allah c.c Senden Razı oLsun. Okadar Teşekkür Ederim ki anlatamam. çok sevindim. dediklerini yaptım oldu. Allah ne muradın varsa versin. belanı da versin :D şaka şaka tövbe...
ÖPSÜN SENİ ANGELİNA JOLİE :
-
bu discovery eklentisi format attırmaya kadar sorun açtı kız arkadaşımın pc de..
-
en güzeli sade msn kullanmak. ne discovery ne de plus.
-
parçala beni behçet , amin
-
ofofof su angelina ya bak bre. behcet bile parcalayamaz onu (: nasıl bir insan ogludur su kadın cozebilmis degilim henuz.
-
Benim için Herzaman 7.5 ;)
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Benim için Herzaman 7.5 ;)
-----------------------------zaten bu sorun çıkınca 7.5 kullanıyodum iğrendim ya :s hiç ısınamadım. 8.1 siz ve discovery + plussuz yapamam :) şu an normal kullandığım plus ve discovery'i kullanıyom. şükür ki döndü eski haline MSN. tekrar saol deca :) angelina seniiiin :D