Msn Messenger Kişi Engellem Sorunu
-
Geçen benim msn de herkesi engellemiş kafasina gore açtm tek tek :|
-
Oluyo aga öyle bi açarsın yarısı yoktur bi açarsın engellediklerin vardır bi açarsın şu bu..
hotmailin başında bi ayyaş bilgi işlem sorumlusu var ama bi bulamadım denyoyu..
-
renee hoşgeldin ,)
bende kişiyi siliorum sonra engeli kalıo ama kendide listemde kalıo bidaa siliorum ,)
-
ne enterasandırki msn kullanırken birini ekledigimde direk engelli olarak ekliyordu. Bunalttı aq msni minte geçtim mesene kullanıom içim rahat :D
-
farklı sürümler kullanmışsın ondan oluyo sanırım hacım. mesala ben 9.0 kullanıyodum kişi ekliyodum siliyodum vs., sonra 8.5e qeçtim oturumu bi açtım 60 kişi eklemiş(zatenm ekli olanları yeni eklemiş qibi alqılamış),kişi listemin yarısı engellenmiş karman çorman olmuş.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle Herkeze Merhaba :) Msn'i uzun süredir açmamıştım malüm askerlik... Bu gün açtım, birde ne göreyim lisenin yarısını engellemişim :| Yok böle bişey, msne başka kimsenin girmiş olma ihtimali de yok, Var mı sebebini açıklayacak birisi?
-----------------------------Öncelikle hoşgeldin rene hocam.
Msn i uzunca bir süre bende açmamıştım.Aynı şey benimde başıma geldi.Şifremi de kimsenin bilmesine imkan yoktu.
Sonradan araştırdım buldum.
-Msn yapısı sürekli olarak bir yenilenme içerisinde.Bazı yenileme-güncellemeler sırasında böyle ufak tefek hatalar çıkmış ortaya.Hatta Msn-2010 ve 2011 de bir kişiyi eklediğinde bile engelli olarak ekliyorsun.otomatik olarak öle.Senden kaynaklanan bir hata değil.
Ayrıca daha önce eklemiş olduğun anlık ileti kişilerini aynı zamanda çevrimiçi profil sayfana da eklememişsen böle sorun 1 sefere mahsus oluyor.İşte o da güncellemeden dolayı idi.
Bilmiyorum yeterince açıklayıcı oldumu.
-
hoş geldin üstad askerlik nasıl geçtir abi 2011 de kişiye çevirim dışı görün diye bir seçenek var ordan engelleyebiliyorsun. windows live de sorun ise bende de bazen oluyor. Geçmiş olsun bir daha sağ tıklayıp engelle diyip sonra engeli kaldır diyince sorun çözülüyor üstad.
-
beni ekleyen/benim eklediğim kişiler engelli görünüyorlar,sonradan manuel engeli açıyorum.
-
Rene sen yokken çok şey edğişti msn 2011 çıktı :)
o senin sorun bütün hesaplarda 1 kere mahsus oluyo sanırım :D benim bütün hesaplarda 1 kere oldu sonra düzeldi
geçmiş olsun
-
hoşgeldin hocam,
evet bendede aynı sorun vardı, millete de inandıramıyosun. sildim bende, eski msn en iyisi ben şuan 8.5 beta kullanıyorum, hiç sorun yok.