MSN Messenger, Yahoo Messenger, AOL,Bayan Görüntüsü Koyma
-
rapit doğrulama resimlerini neden iptal etti yaf süper oldu ::D
-
Evet zamanında yaptık böyle şeyler :D
Split Cam' de var aynı işi görüyor ...
-
yokmu yeni tipler bulan :)
-
Süreklı benden kız msnı ısterlerdı. Bunu ındırdım isteyene kız ısmıne aldıgım msnı verıp bunu açtım a.q gülmekten ölüyorum. Bi daha da istemıyorlar bu onlara yetıyor
-
Valla öle demeyin mirc den abaza buluyordum kız taklidi yaparak 10 15 saniye cam ı açıyordum Fake Cam biraz daha cinsel sohbete giriyordum 100 kontor yolla soyunurum diyordum 100 kontor yolladogo zaman delete basip engelliyordum baska abaza buluyordum baya kontor kazandım bu program sayesinde :))
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------bir cok hareketi hareketiyapıyor zaten.amuda kalk derse o zaman sen kalkacan camını acıp:)) adam abaza karı görüdümü zaten dagılıyor
-----------------------------
hoca harbı ıı yakalamıssın :) -
zamanında split cam kullanmadım az. ama bu işin ticaretini değil yani kafa bulmak amacıyla. cams.com sitesinden bir kaç video kaydedin split came atın :)
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
zamanında split cam kullanmadım az. ama bu işin ticaretini değil yani kafa bulmak amacıyla. cams.com sitesinden bir kaç video kaydedin split came atın :)
az ugrasmadim o i$le =) ara sira yine yaparim, hala kizlari soyundurmak icin 100 kontor veren inekler var -
google adlı siteden lezbiyenlerin kaynagı bulunur .cam stdio ile video sitesinden video cekilir slptcam'a atılır böylelikle lezlerle kaynaşmıs olunur :)
-
dostum birasda nasıl çalışır bu onu anlatsana indirdim de
Toplam Hit: 4977 Toplam Mesaj: 22