MSN Mi Dondurdu Lamerin Biri A.Q.
-
beyler hıyarın biri msn adresimi dondurdu giremiom hata verior nasıl yapcam? modeme reset falanda attım sonra kapatıp açtım bilgisayarı bişi yok hala ayni giremiom
-
msnpossport tan adreisni ac...sifreni degistir gir...dikkat et fake sitelere girme msn passport diye...adresi tam olarak bende bilmiyorum...yada simdi hatirlamiyorum.
-
eğer ice golf mudur ne halttır o programla dondurtulduysa yani o tarz pro ise mail at kendine 2-3 tane düzeliyor
-
o tarz programların mantıgı sürekli yanlış şifreyi girerek acc ni dondurmasıydı sanırım.. Fazla etkili olacagını sanmam en fazla 1-2 saat baglanamazsn..
-
_RapBoy_ şuna bir açıklık getirelim yanlış şifre girdiğine inanmıyorum neden çümlü hotmilini al kendine 20-30 kere yanlış şifre gir sana diyorki bugün açamazsın daha sonra açamazsın gibi bişiler yada bu durumu düzeltmek için gizli sorunu cevapla gibi bişier bana çok yapt lamer bozuntuları hiç birinin sonucunda bunu demedi bence bun çalışma mantığı account denen zımburtuları kasıyormu ne yapıyor öle bişiler yapıyor doğru düzgün bilen yok atıyor yanlış şifre girermiş felanmış bence hikaye bu neyse bana çok yaptılar dediğimi yap
hatta bana diyordu işte msn ini çalıcam istersen dene artık giremiycen çıkınca bende çıkıyordum sonra gmail den 2 mail atıyoordum kendime giriyordfum ee çalamadınız herhalde diyordum kuç gibi kalıyorlardı dediğimi dene bi -
www.hotmail.com a gir şifremi unuttum a tıkla ve şifreni değiştir
yada www.passport.net ten giriş yap -
Şifre değiştirip tekrar giriş yaparsan düzelcektir...
-
Mesaj NaRQoZ tarafından 11 Temmuz 2006 (Salı) tarihinde yazıldı.
Şifre değiştirip tekrar giriş yaparsan düzelcektir...
------------------------
adam halletmiştir şimdie :D
-
soğuk bi su iç :D
-
soguk su deil buz gibi su iç kardeş hatta içine buz koy:9
-
aşağıdaki komutları çalıştıra yaz ve daha sonra pc yeniden başlat msn kullanılır hale gelir.
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Toplam Hit: 13216 Toplam Mesaj: 13