Msn Nasıl Kapanır?
-
arkadaşlar msn hesabımı kapatmak istiyorum.aslında kapatmayı öğrendim ama kapattıktan sonra bana hala mailler gelmeye devam edio yani mail adresimi ve şifremi girip oturum aç dediğimde hesabımı etkinleştir seçeneği çıkıo msn im açılıo ordan bana mailler geldiğini görebiliyorum.msnimdeki tüm kişiler hala ekli silinmemiş.nasıl kapatıcam şu msn i bi yardımcı olun ?
-
kapatıcaksın ve bekliceksin
girmiceksin 1 sene sonra iptal oluodu sanırım
-
msn de secenekler varya ordan hesabını kapatıyorsun...
7 ay onlıne olmaman gerekıyor
yada o hızmet durumana baglı
en az 5 ay gırmıceksın kardesım hesabını kapatınca maıl mıs spaces mıs msn e daır ne varsa sılınır sen gırme kalkar o hesap
sen oyle gırersen aktıflestırırsen tabıkı kalkmaz msn ın azcık sabret :)
-
-
girme yawrum olsun bitsin mucks :)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------abi herseyin silinmesini istiosun ve hala ayni maili kullanmak istiyorsun nasil olcak bu sence mumkun mu o kadar adam mailini biliyorken , yani mail aliosan silinse de mail atanlar yine olcak . Ama illa silcem diosan msndekileri sil tek tek elinle . mailleri de hepsine cek atip sil
-----------------------------aynı maili kullanmak istiyorum demedim ki.kapatmak istiyorum dedim.yani hesabımı kapat deyip 2 ay beklemek istemiyorum.hemen kapatmak istiyorum.
-
sen en iisi şifreni salla kafadan öle kaslın hiç açamazsın işte hiç de aktif olmaz
-
dosya oturumu kapattan msn i kapatabilirsin :P
-
sana aşağıya bir kod vereceğim bunu kopyala ve kapatmak istediğin adresin kişisel ileti kısmına yapıştır entera bas,oturum hemen kapanır bir daha da açamazsın adresi...
kod:
ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá
-
ben denedim ilk bi ay hiç girmiceksin sonrada her girdiin zaman için 1 ay mudet daha werio sonraki 3 ay da girersen 3 ay daha werio ben 6 ay ellesmedim genede kapanmadı guvenlik onlemleri acısından kapamıolar gibi bişide duydum da ne kadar gercekligi var bilemicem..
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------sana aşağıya bir kod vereceğim bunu kopyala ve kapatmak istediğin adresin kişisel ileti kısmına yapıştır entera bas,oturum hemen kapanır bir daha da açamazsın adresi...
kod:
ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá
-----------------------------yeni bi msn açıp deniyom hemen :)
bişe dicem bunun sırrı ne dostlar ?
biyerden daha gelmiti bana deneyememiştim kaybetmiştim kodu..