Msn Sahte Camda %100 Kont Kazanmak Garantilidir...
-
usta aradıgım bi programda nasıl kullanıldıgını anlayamadım bir türlü nasıl download etcez karşıdakı goruntuyu sonra dier tarafa nasıl suncaz anlatırsan sewinirm
-
Türk milletiyiz aklimiz baska neye calisiyorki :) bana gorede gercekten garantili bir yontem gozukuyor.
Turkiyede potansilel bir abaza coklugunu goze alacak olursak holyone nin dedigi gibi kontur degil hesaba havale yapanlar bile cikar.
Burasi Turkiye herseyimizin sahtesi var.
-
Bizim millet ne yapsın yokluk adamları böyle yaratıcı yapıyor
-
bugün bunu yapan yarın köprü altında çalışmaya başlar, öbürgün bayan kıyafeti giyer tarlabaşında otostop çeker...
-
Ya Yarın Ne YapaCaksıN Arkadasım ? Yarında eminim BüLeNT ersoy gibi ciNSel orgaını degiştirsin :D aip böle seyLer yakısmaz :D
-
Arkadaşlar Bu konuyu Acmamın sebebi Milleti zamanında Cok kandırdık cok para kazandık... Ama Sonra Bu paranın hayrı olmadı Anlıyormusunuz Ha kız arkadaşları olanlar için Kont Meselesine KeSin Çözüm Arkadaşlar Ben Yapmıyorum Yapanında TasVip EtMem Ama Bilesiniz ilerde Basınıza Gelmesin Diye Diyorum YaNi BirdE Bazı Arkadaşlar Sanal oruspuluk hatta pezevenkli diyor Tabi Bir yönden bu doğrudur... AmA Ben HaYatTa hiç birşey Emek vErmeden Birşey Elde Edemezz Böyle Biline
-
ARrkadaşlar bakın ben bana Hakaret Etmenize gerek yok ben sadece olan birşeyden bahsettim bahsetmemin tek sebebi hani olurda ilerde böyle birşey gelirse basınıza bilesiniz Diye Sadece amacım Bilgilendirmek Bir daha hakaret Etmeyin Etmeyede Hakkınız Yok Yoksa Böyle Giderse KimSE Bilgisini PAylaşmaz Böyle Biline
-
yav tamamda orenerden bulcaz.