MSN ŞEHİR BULMA?
-
Biri beni msnine ekledi.. onun msn adresinden hangi ilde ikamet ettiğini bulabilirmiyim acaba???
Bi yöntemi varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim mürid arkadaşlar...
-
sanırım ilk önce karşıdaki kişiyle konuşurken ip numarasını öğrenip daha sonra da ip'den yer tespit eden program var bi tane adını unuttum.onunlada şhrini bulabilirsin.
-
Saol kardeş
-
adamın ip yi tespit et
www.ripe.net den ip yi yazıp bulunduğu şehri cok büyük bi ihtimalle doğru olarak öğrenirsin.
-
1- Adama mail göndertmeyi sağla.En basit olarak ona bir mail at,küfürlü falan :D O da muhakkak cevap yazacak.Seçeneklerden gelişmiş bir denetim var,onu aktif edersen mailin geldiği yerin ip adresini bulursun
2- Ya adam proxy kullanıyorsa ve o adamın ip si 2 sn de bir değişiyorsa ne yapacaksın merak ediyorum :D
Şu programı da bir incele
-
Saolun arkadaşlar ilgiliniz için çok teşekkur ederim -
msn buddy list acılır ve o kişi bulunur.. daha sonra kişiye " nereden bağlanıyosun kardeş " şeklinde bir soru yöneltilir. cevap 1 dakika içinde gelecektir. Gelmiyorsa engelleyip silebilirsiniz..
-
Arkadaslar bu verdıgınız ip den sehır buloma sitelerınde yada programlarında genellıkle tr istanbul yazıyor yanı dogru bilgi alamazssınız
-
Arkadaslar www.ripe.net gercekten işe yarıyor ip bulma konusunda kullanmanızı tavisye ederım kendi ip mı baktım arkadaslarınkınıde baktım dogru iller verıyor Adresi vere arkadasa tesekkurler
-
Çok doğru çıkarmış sonuçları.Benim ip aralığı tardı bu site.5 sonuç
hepsi ankara'da.Oysa ben kocaelinde ikamet ediyorum.Acaba proxy
kullansam ne yapar :D
inetnum: 85.108.0.0 - 85.108.255.255
netname: TurkTelekom
descr: Turk Telekom ADSL-alcatel
country: tr
admin-c: TTBA1-RIPE
tech-c: TTBA1-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: as9121-mnt
source: RIPE # Filteredrole: TT Administrative Contact Role
address: Turk Telekom
address: Bilisim Aglari Dairesi
address: Aydinlikevler
address: 06103 ANKARA
phone: +90 312 313 1950
fax-no: +90 312 313 1949
e-mail: abuse@ttnet.net.tr
admin-c: BADB3-RIPE
tech-c: ZA66-RIPE
tech-c: ZA196-RIPE
tech-c: LA109-RIPE
tech-c: NO638-RIPE
nic-hdl: TTBA1-RIPE
mnt-by: AS9121-MNT
source: RIPE # Filtered -
vehbilatorrr bunu yazdı:
Biri beni msnine ekledi.. onun msn adresinden hangi ilde ikamet ettiğini bulabilirmiyim acaba???
Bi yöntemi varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim mürid arkadaşlar...