Msn Şifre Kırıcı
-
msn şifre kırıcı bulan varmı
-
Buyur arkadaşım.Sana wordlistle beraber gönderiyorum.Programın alogoritması yavaş O yüzden şifreyi kırman zor.Elindeki wordlistlerin kuvvetli olması gerek.Kolay gelsin
http://rapidshare.de/files/2532970/msn.rar.html
http://rapidshare.de/files/2541182/Wordlist.rar.htmlwww.tahribat.gen.ms
-
paylaşım için tşk arkadaşım...
-
bende bi tane program wardı du bi arşive bakıyim. microfonun olması lazım. götüme tutuyodum mic. osurunca koku pc ye aktarılıyodu ordan da tak mekanizma çalışıyodu sora istediğim maili kırıyodum. yani program osuruğa duyarlıydı.
(kusabilirsiniz :p)
-
o mikrogon götüne kaçmıyomuydu hiç çok dikkat et kaçmasın gerçi oraya kadar yanaştırdıgına göre fark etmez heralde
-
kuscak gibi oldum reel kurde saldirganı okuyunca artık tutamadım kendimi monitor klavye fln..gitdi hepsi içimi dokdum
-
valla ben bişianlamadım)
-
Baksana kardeş şerefsize burda bişeyler paylaşıyoruz o d.a.ş.a.k geçiyo ulan bişey paylaşmıyosun bari paylaşana mani olma hem neden konu yöneticileri bakmıyo bu tür olaylara heyyy yöneticiler uyuyomu
-
uyumuo real kurdun annatmak istediği şu msn kırıcı die bi program yok olmadı olmacuka vsvsvs sizin verdiğinizde bi nevi, tahmin eder sallar onu ellede yaparsıın bu pratik yönüdür ama maili yazcan sana şifre vercek mantıklı geliomu size? yani öle bişey olsa düşünsenize bi benim msn im: admin@msn.com falan olurdu :D
-
nickimyok bunu yazdı:
uyumuo real kurdun annatmak istediği şu msn kırıcı die bi program yok olmadı olmacuka vsvsvs sizin verdiğinizde bi nevi, tahmin eder sallar onu ellede yaparsıın bu pratik yönüdür ama maili yazcan sana şifre vercek mantıklı geliomu size? yani öle bişey olsa düşünsenize bi benim msn im: admin@msn.com falan olurdu :D
Nickimyok kardeş forumdaki paylaşımlarını yakından takip ediyorum we başarılarının dewamını diliyorum benim kızdıgım nokta şu insanlar bişey paylaşıyor paylaşabilecegin birşey warsa paylaşmalısın yoksa dalga geçmemelisin ayrıca şifre kırma programını isteyen arkadaş maili kırcam yada şunu yapıcam falan dedemişki sadece şifre kırma programı olan warmı demiş gerisi onu ilgilendirir -
herkez birbirinin mailini alirdi :) onlarin yaptigi sey deneme yanilmayi otomatik hale getirmek...
Toplam Hit: 15868 Toplam Mesaj: 12