Msn Şifremi Unuttum Gizli Sorumuda
-
Arkadaşlar dün msn şifremi değiştridim ama bugun hatırlamıyorum yada hacklendi biliyorum ama unuttum işte :( ne yapabilirim
-
en son kullandığın msn şifresin ve güzel bir açıklamanı ingilizce olarak hazırla. hotmaile mail gönder. kesin dönüş yapıyorlar...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
en son kullandığın msn şifresin ve güzel bir açıklamanı ingilizce olarak hazırla. hotmaile mail gönder. kesin dönüş yapıyorlar...
ah bide inglizcem olsa:( -
google amca ne güne duruyo tıklat kapısını
-
Pm attım hocam.
-
Hybris bunu yazdı:
mağduroldum.com sessiz kalma
-----------------------------bu bi espriyse evet güzeldi :D
-
Memorial bunu yazdı:
Pm attım hocam.
saollasın hocam bide en geç nezaman dönerler -
Planzero bunu yazdı:
Memorial bunu yazdı:
Pm attım hocam.
saollasın hocam bide en geç nezaman dönerler
Bende aynı dertten muzdaribim.1 hafta önce format attım makinaya şifreyi hatırlayamıyorum :S Gizli sorumun cevabınıda şifrem yaptığım için oda işe yaramıyor :D Cevap aldığında burayada yazarsan sevinirim... -
Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit: http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid. For all other MSN and Windows Live product support, please visit: http://support.live.com.
böyle bir cevap geldi inglizcesi iyi olan arakdaşlarlar cevirirseniz memnun olurum
-
bende bi arkadaşın msn inin şifresini unuttum.. gizli sorusunu bilmiyorum ne yapmalıyım ???
-
FeRoCi bunu yazdı:
bende bi arkadaşın msn inin şifresini unuttum.. gizli sorusunu bilmiyorum ne yapmalıyım ???
-----------------------------dua et..
allah bi hesabı kapattırır diğerini açtırır ümidini yitirme.