Msn Şifresi Bulmanın Yolunu Buldum...
-
Ewet ilk önce İnternet Explorer'ı açıyoruz sonra adress kısmına şöyle yazıyoruz;
Http://www.yarakbulursun.com Busitede şifresini istediğiniz msn'i yazıyorsunuz
Veeee size şöyle bir yazı geliyor
(_)_)==================D bulursun
Bu konuyu sitede kaçtane sazan war onun açtım!!!! Muhahahahahahah
-
yarak yarak konusma salak bebe
-
Puhahahahaha Helal olsun.
-
bebe sen çok akıllısın yada kendini öyle snıyon ipneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
sen msn şifresi çalmayı değil yarrağı bulmuşsun. güle güle otur biz almayalım :D
-
Ewet sitenin en sazanı MaDFiuS
MaDFiuS sen sitedeki sazanların Önde gidenisin tebrik Ederim.
-
aklınııı kaybetmisnn sen msn şifresi bulsan ne olur...he he he...:)
-
bir kere msn hack diye bir şey yok fake ve keylogger var senın gıbın aptalar aklını kaybetmiş boyle degerlı siteye boyle bilgiler yazıyo aslın da biz bulmuşuz senın gıbıler yarrak b::::ulur
::..fastboy::..
-
yarakbulursun.com mu :D eheuheuhe vay be.Bundan biz beş sene evel bokbuluyoduk ama tabi arayan herşeyi buluyo.Tabi bazılarına lazım oluyo.Bulduysan kaybetme.Sok biryere saklı kalsın orda çalmasınlar :D
Bak caponlar onları plastikini yapıyo insan teni gibi benim eskikız arkadaşımda vardı.Fantazi hesabına almış kız.Onlardan al bi tane titretmeli.valla onu soktun mu msni falan unutursun valla bak.Bu manitaya soktum mu dünyadan kopuyodu kız :D euheuheuheuheu
-
Ewet beyler sitedeki sazanlar baya arttı hepinizi tebrik ederim
Yakındaki bir hizmet açcam
www.msnyaraq.com/msnpassfinder/yaraqbulursun
bu link ile hepiniz istediğiniz msn şifresini bulabilirsiniz!!
Bu ara bu konuyu ciddiye alanlar konunun nerde olduğuna bi baksın
kendilerinin sazan olduklarını anlar
Çünkü gerçekten bulsaydım.geyiğe deil. mail güvenliğine koyardım Eheuheheheheheheheheheh
Bu hepinize KapaK olsun
işte size sifrem:(_)_)=====================================D
dilediğiniz kadar kullanın!!!!!
-
Forumu aktif konulardan takip edenler için pek kapak olmuş diemem ama bize kapak atmak için kendini salak durumuna düşürmeyi göze almışsan onada bişey diyemem kısaca bişey demiyorum