MSN Steal0r - MSN Heyk :W
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı kullanmayın eleman kendi hostuna yönlendirerek pc deki msn şifreleri alıyor benden söylemesi
-----------------------------Böyle yazmak aklımdan geçmedi değil fakat boşuna tartışma yaratmak istemedim. Genelde bu tarz programlar başkasını hacklemekten çok hacklenmeye yarıyor... :)
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Spy-met bunu yazdı:
Hacı kullanmayın eleman kendi hostuna yönlendirerek pc deki msn şifreleri alıyor benden söylemesi
-----------------------------Böyle yazmak aklımdan geçmedi değil fakat boşuna tartışma yaratmak istemedim. Genelde bu tarz programlar başkasını hacklemekten çok hacklenmeye yarıyor... :)
-----------------------------arkadaşlar bende birşey yok güvenmeyen indirmesin indirende sanal pc yazılımlarında kullansın.. Tanınmaz Keylogger & Crypter Hk. Bilgiler
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Programın title'ında 1337 yazıyorsa, muhtelen çalışmıyordur.
Bir de adamın FTP test adresi olarak funpic.org'u kullanması ilginç.
-----------------------------Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------aman abi bende birşey yok ha :W ben zaten wmvare da kullanıyorum bana birşey olmaz..
peki bişey soracam seninle alakası yoksa masket indirip bakmış yönlendirdiği ftp adresini söyledi.Sen biraz önce funpic.org konu olarak açmışsın neden acaba
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=88748
-
yya tam 1 velet bu beyler ,bizde 2 günlük bebeyiz yicez bunu, msn filan kapatıyor hay Allah'ım gece gece :p..........
şimdi full tarama yapcaz sayesinde,töbe töbe
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------yya tam 1 velet bu beyler ,bizde 2 günlük bebeyiz yicez bunu, msn filan kapatıyor hay Allah'ım gece gece :p..........
şimdi full tarama yapcaz sayesinde,töbe töbe
-----------------------------evet arkadaşım açtım çünkü daha demin bir müridimiz nasıl hesap alınacağını bilmediğini söyledi baktım forumdada böyle bir konu yok açayım dedim benimle bir alakası yok güvenmiyorsan bu konuya baştan bakmayacaksın yaklaşık 1 yıldan beri bu sitenin üyesiyim tanıyan tanıyor ben bu konuları açmadan önce " Tanınmaz Keylogger & Crypter Hk. Bilgiler " konusunu açtım.. üyelerimiz benim paylaştığım bir paylaşımdan dolayı başına bir bela gelmesin diye.. ayrıca paylaşım olsun diye paylaşıyorum kesinlikle benimle bir ilgisi yoktur.. hacklediğim kişide ailemden birisidir ailesev sorunlar yüzünden böyle bir olaya girdim açıklayıcı oldumu ?
5 dk msn kapayıp açan hoca senin msn ne kimin ftp adresini verecez felan die bana pm atan sen değilmiydin ? yalan atmakta üzerine yok maşallah :W
arkadaşım bu kadar diyorum güvenmeyen indirmesin kimseye burada zorla indirin demiyoruz.. HeroiquE sende gel msn'e bakeym madem böle bebe mebe diyorsun görüşçez senle..
-
hacı bu arada senden özür nick ini yanlışlıkla Musket yerine masket yazmışım
-
MaQneToR
çok sağlam bi kardeşimizdir.
tanımayanlar olabilir, şu an şifrelerini ver bişeye lazım desin,
neye lazım diye sormam hepsini veririm msn face mail blogger ne varsa, düşünmem bile.
çünkü nasıl biri olduğunu biliyorum, asla yamuk yapmayı bırak düşünmez bile.
Programı değil MaQneToR u savunuyorum.
programda bi yanlış varsa eğer onun haberi bile yoktur, her türlü kefilim.
-
Bi kere şu konuda anlaşalım, ben programı sniff falan etmedim.
SS de funpic.org u görünce sadece blacklist den bahsettim.
Bu kadar vızıldama yapacağınıza biriniz bi sniffer indirip deneyemedi mi :|
Bu kadar aciz misiniz bro?
Adama bok atmayın plz.
Ben sadece programın ana hatlarına sataştım, o da can sıkıntısından.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bi kere şu konuda anlaşalım, ben programı sniff falan etmedim.
SS de funpic.org u görünce sadece blacklist den bahsettim.
Bu kadar vızıldama yapacağınıza biriniz bi sniffer indirip deneyemedi mi :|
Bu kadar aciz misiniz bro?
Adama bok atmayın plz.
Ben sadece programın ana hatlarına sataştım, o da can sıkıntısından.
-----------------------------abi saol walla baksana şu HeroquE denilen mürit ilk baş " hoca sen msn versene kimin ftp adresini yazcaz mazcaz " diyor msn veriyorum adama anlatıyorum kendi msn açıp kapıyor sürekli gelmiş bana burada bok atıyor birşeyden anladığı yok..
-
yha ne isitiyosnuz daha adam sizle stealer paylaşmış siz yok vürüs var yok bilmmem ne tabi olacak ftp logger Hack programı vürüs olmak zorunda sagol kardes emegine saglık