Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
Msnde 24 Saat Onlıne Sin Guzel Olay
Msnde 24 Saat Onlıne Sin Guzel Olay
-
www.mobile.msn.com burdan uye oluyosunuz nasıl oluyoz joın now diyoz formu dolduruyoz sonra operatoru other secıyoz msn adresinı felan yazıyoz sonra senın mailene bi kod gelıyo o kodu yazıp next ve mutlu son 24 saat onlıne sın sana yazılanlar mail olarak gelıyooo
ben denedım ordan biliyom
bi yerden gormustum bende bunu
-
hemen kufur felan etmeyın 30dk sonra baslıyo olay actıve oluyo aksam aksam vurdurmayalım kendımıze:)
-
ŞİMDİ ÜYE OLDUM BAKALIM HADİ HAYIRLISI.bak dediğin gibi olmazsa küfür geliyooooooooo
30 dk beklicez artıkkkk
-
eff_ hocam ben bu olaydan sıkıldığım zaman bu üyeliği nasıl iptal edeceğimizide öğrendinmi. sen biliyorsan özel msj atarsan sevinirim.
-
Ne özel msjı,söylede herkes bilsin.Ne olur ne olmaz.Paylaşım için sağol ayrıca
-
arkdaşlar www.mobile.msn.com a girin orda telefon resmi var join now yazıo ona tıklatın ondan sora gelen ekranda uyelık bilgilerinizi girin daha sonra operatoru other secın sectıgınız yerın altında bı kucuk bosluk gelecek oraya mail adresinizi yazın nexte basın ve bi mail gelecek onun gelmesını bekleyın kod yazıo dort haneli o kodu nexten sora gelen sayfaya yazın ve tekrar next dıın 30 dk beklemeyın yanlıs bilgi arkdasşlar sadece 30 sny beklıyorsunuz daha sora msn yı acıyorsunuz msn yı actıgınız zaman ekranda size bi yazı gelıyo ona evtı secın tmmdır
msn ile ilgili her türlü bilgi için xx_tosun_xx@hotmail.com
-
1- mail junk mail olarak geliyor haberiniz olsun
2- silmeyi buldum,hesabınız aktifken delete my account diye bir seçenek var ona basarsanız olur
-
İşe yarıoda sarı görünmek güsel bşie deilmiş :)
-
silmek gibi bisi aklıma gelmedı ama ertan arkadas da soylemıs nasıl olcanı
bide sarı gozukuyo o da dogru:D artık ıdare edın begenmezsenız silersiniz benım cok hosuma gitti valla bu olay ondan sizinle paylastık
-
ertan bunu yazdı:
1- mail junk mail olarak geliyor haberiniz olsun
2- silmeyi buldum,hesabınız aktifken delete my account diye bir seçenek var ona basarsanız olur
http://mobile.msn.com/Ruhp.aspx
junk olarak gelmooo ertan bn kullanıom ne zmandır normal mail gelio her zmanda..ama güzel bişi tabe bnm listedeki puştlar gbi ne olduunu ögrenip onlarca salak saçma şey yazmazlarsa :D -
Dostlar ben önceden kullanıyordum yalnız accountumu silmiştim,şimdi tekrar aktif etmek istiyorum yalnız http://mobile.msn.com/ adresine girince direk bana Country/Region and Language diyor TR'yi seçiyorum Turkcell çıkıyor ve cep numaramı istiyor ?
Ben maile gelmesini istiyorum,nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim...