Msnde Böyle Bi Olay Var Mı ? Varsa Nasıl Yapılır?
-
msnde sürekli millet ordan burdan bulup adresi ekliyor deli oluyorum :) dışardan eklenme olmasa sadece ben ekleyebilsem böyle bi olay var mı ?.. ekleme listene, iptal et demeyin bi açıyorum 10 15 kişi eklemiş bilgisayar bile kasıyor bu sebeple aylardır msne girmiyorum ..
-
hocam msnin açıkken birilerinin eklemesini engelliyebilirsin belki programla falan filan da ama msnin kapalıyken nasıl olcak ki o iş pek mantıklı gelmedi sen yine iptale talim =O)
-
çocuk hesabı diye bişey var acaba onda böyle bi kısıtlama varmıdırki?
-
sende bu kadar ünlü olma be kardesim :)
-
yok abü ne ünü ya bilmiyomusun msni olan herkes kişi ekleme heveslisi :D
çocuk hesabında şöyle bişey var
Çocuk izinlerini değiştirme
Bu özellik bazı bölgelerde kullanılamamaktadır.
Bir çocuğun (13 yaşın altındaki kimse.) hesabını yöneten bir yetişkin (En az 18 yaşındaki kimse.) , çocuğun çevrimiçi olan diğer kişilerle kişisel bilgilerini paylaşmasını önleyerek o çocuğun hesabı için izin düzeylerini değiştirebilir.belki bunda dışardan kişiler mail, veya msnde ekleme filan yapamıyolardır denemek lazım :/
-
Msn listendeki malın birisi listesini kaptırmış ve o liste piyasada dağıtılıyor.Benimde başıma geldi.Hergün tanımadık insanlar ekleyip duruyor.Meğer denyonun birisi listesini kaptırmış.Şu msn kız listesi arayan mallar listeyi topluca ekleyince sende arada kaynıyorsun.Söylediğin şeyin imkanı yok.Tek yapacağın eklendiğinde engellemek yada mail değiştirmek.
-
hiç duymadım valla öle bişi yani olsa öle bişi tahribata yazılırdı kesin önceden beni derin düşüncelere soktun yaaa nasıl yapılır bu iş die eühe
-
bilmiyorum kim kaptırdıysa artlık listesini :D .. çocuk hesabını bi denicem kolpa mail açıp eğer oluosa haber veririm :D
-
Bazen space de yazıyor benim de nasıl olduysa space de yazıyomuş çok gıcık oluyodum hergün 5 10 kişi sonradan düzelttim ama biraz kurcaladım sende kurcala customuzation options falan bak hoca
-
:D kredi kartı istiyor çocuğumu yönetmek için ne biçim iş bu ya herkesin kredi kartı olması mı lazım yani salakça bi uygulama.. neyse çare yok..
-
ehüeü kredi kartı =O) microsoft da beleş domain verio comlu ama kredi kartı istio ne skim se =O)
Toplam Hit: 16973 Toplam Mesaj: 22