Msnde Engelleme Silme Falan Filan Zımbırtıları
-
Simdi msnde beni kim silmiş engellemis falan bilmek istiyom ama harbiden kesin cözüm olan bişey yok galiba.
Msn plus zaten sallıyor silmiş engellemis vs kafasına göre ona güvenmiyorum.Profiline gidiyorum süphelendigim kişinin eğer orda not gönder yoksa anlıyorum ki o beni silmiş.
Peki engellemeyi nasıl anlıcaz :|
-
hocam şu var
msn seçenekler gizliliğe tıkla sonra izin verilenler listesinden kimin seni engellediğini görmek istiyosan artık o kişinin nickine sağ tıkla eğer sağ tıkladığında " sil " yazısı silikse engellememiştir.
-
bi ara kim beni sildimi inndir.com un öyle bi programı vardı o gösteriyordu doğru herhalde, tbt'de konu açılmıştı böyle sanırsam bi ara belki bulursun çünkü başka bi konuya aynı postu yazdığımı hatırlıyorum dejavu değil :)
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------hocam şu var
msn seçenekler gizliliğe tıkla sonra izin verilenler listesinden kimin seni engellediğini görmek istiyosan artık o kişinin nickine sağ tıkla eğer sağ tıkladığında " sil " yazısı silikse engellememiştir.
-----------------------------hacım senin dediğin yöntemle silip silmediği anlaşılıyor.
edit:engellediğini gösterecek bi yöntem yok galiba.
-
Kaligula bunu yazdı:
----------------------------------------------------------belki 1000 kez bir sürü yerde tartısıldı ya kendiimde denedim..
sil yazısının cıkmasının seni engellmesi ile yakından uzaktan alakası yok..
sil yazısı aktifse silmiştir seni engellemeden silmişsse bile aktiftirr
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------hacım senin dediğin yöntemle silip silmediği anlaşılıyor.
-----------------------------Hacı dediğin şeyi yaptım daha ilk denemede sil cıktı üstünde o kişide suan online :)
-
bayzin bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Hacı dediğin şeyi yaptım daha ilk denemede sil cıktı üstünde o kişide suan online :)
-----------------------------vay be yanlış çıktı :D eyvallah iyi oldu öğrendiğim :D
-
MDL yani messenger discovery live vardı bi aralar msni baya bi kasıyor ama işe yarıyodu herşeyini gösteriyodu bayağıda eğlenceliydi sınırsız titreşim olayı falan yeni sürümleri varsa denemek lazım..
-
nickin üstüne tıkla görünüme gel ordan profiline gir..not bırakcağın bir yer varsa bir şey yok ama yoksa bir nt brakcağın tyer engellemiş demektir..
-
HeadBanger bunu yazdı:
nickin üstüne tıkla görünüme gel ordan profiline gir..not bırakcağın bir yer varsa bir şey yok ama yoksa bir nt brakcağın tyer engellemiş demektir..
edit : yanlis anlama :) dogruymus bu yontem tsk -
Linux ta AMSN engelleyenleri ve silenleri gösteriyor bi dene istersen.