Msn"De Güzel Bir Şaka
-
Çok gülceginiz bir şeyi sunuyorum sizlere..
Açıklama:
Bu program bilgisayarına Microsoft tarafından yapılmış 10 Tane Ücretsiz masaüstü programı yükleyeceğini söylüyor... Arkadaşınız kur dosyasına tıklıyor ve onun için olay orada bitmiş vaziyette... Program sevgilisinden mesaj olup olmadığından, bilgisayardaki kabloların renklerine kadar her şeyi denetliyor... Bu yaklaşık 15-20 dakika sürüyor... Arkadaşınız programı İptal de edemiyor... Siz oun arkasında kıs kıs gülüyorsunuz... En sonunda programın yüklenmesini için uygun hava koşullarının olmadığı gerekçesiyle kur hata veriyor ve program kapanıyor...
DownLoad: http://www.qrmoon.net/deepo/umut/belakur/kur.exe -
microsoft tarafindan yapilsa ucretli olur + microsoft.com'dan cekeriz.
-
dostum microsoft tarafından yapılmış demiyoki sadece microsoft programları kuracağını söylüyo. ama içinde bi bokluk olmadığı meçhul :) aynı anda anti viriüsleri devre dışı bırakıyo güvenlik duvarını iptal ediyo şifrelerini çalıyo falanda olabilir :P
-
MaDFiuS bunu yazdı:
-----------------------------
dostum microsoft tarafından yapılmış demiyoki sadece microsoft programları kuracağını söylüyo. ama içinde bi bokluk olmadığı meçhul :) aynı anda anti viriüsleri devre dışı bırakıyo güvenlik duvarını iptal ediyo şifrelerini çalıyo falanda olabilir :P
-----------------------------Bu program bilgisayarına Microsoft tarafından yapılmış 10 Tane Ücretsiz masaüstü programı yükleyeceğini söylüyor.
"Microsoft tarafından yapılmış"
acaba bu cümleyi senmi anlamadın yoksa bizmi
-
Yav aLt Tarafı şaka programı arkadaşLar çok kasmışsınız :S
-
herkez bi çakal herkez bir başka çakal.
imza.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Yav aLt Tarafı şaka programı arkadaşLar çok kasmışsınız :S
-----------------------------en güzel şaka programı keylog :D
-
2-3 senelik ufak bi programcık işte :|
Cümleyi açıklamak gerekirse program microsoft tarafından yapılmamış olup ama microsoft tarafından yapılmış 10 programı kuracağını söylemiş.
Şöyle çalışıyor tam ekran kurulum penceresi hiç bir tuş çalışmıyor çıkamıyorsunuz yani
abuk subuk şeyler yazıyor kabloları kontrol ediyor renklerine bakıyor vs.. -
kendi üzerimde denedim. Pek hoş olduğunu söyliyemem.
-
task managerdan kapatılabilio. kanser olcak bi durum yok xD
-
arkadaşım bunlara gerek yok , msn de şaka yapacaksanız çok kolay
uraşırken aklıma gelmişti, çok kullanıyorum yabancı makinelerde :)
msn de online olan adam sağdan belirirken bi ses çıkyıo ya, onu deiştiriverin :)
birini anlatim :)
çok mutasıp kendi halinde edebiyatla ilgili bi amcamızın bilgisayarında msn de bi arkadaşı online olduğunda ceza yerli plaka çalıyodu muhahaha
ve sonuna kadar devam ediyodu taaki amcamız hoparlörün fişini çekene kadar :)