Msn"De Kim Kime Ne Yazıyor)Görmek İsteyenler Buraya
-
Programın Kısaca Tanıtımı
MSN Chat Monitor & Sniffer bir ağ üzerinde MSN Messenger ile yapılan tüm konuşmaları görmenizi sağlayan bir programdır. Görmenizi sağlamakla beraber onları o anki zamanda kaydedebilme olanağı da tanıyorrr.. Kullanması kolay ve Yerel Ağ üzerindeki tüm konuşmaları sorunsuz olarak size iletebilen bir program.ALPERENNEO SAHTİYANIndirmek Icin Link
http://www.download.com/MSN-Chat-Monitor-Sniffer/3000-2144_4-10386204.html?tag=pdp_prod
Serial 1 : 0CE5DB5B8B727B765A1505714954
Serial 2 : 3D301662F71E6EDA5A1605718254 -
Güzel bır şeye benzıyoo herhalt kullanmadım ama yarın kullanacam soz o zaman bır daha cevap yazacam..
-
sahtiyan kardeşim ne kadar güvenli? yani virüsten ziyade trojan olmasın içinde
birisi "tamamdır abi" yaparsa iyi olur öyle indirelim. -
güzel güzelde ag baglantısı dio yani ben başka şehirde olan kişinin msndeki yazışmalarını kontrol edemedikten sona ne işe yarayacak bu program ancaa internet cafeciler icin güzel yine emege saygı saol arkadaşım.
-
korkmayın kardeşlerim bi kere virus olsaydı benim makinede 5 milyar tane antiwirus programı war uyarırdı bu bir. ikinciside dünyanın en büyük download portalı Download.com'dan indiriyosunuz virus felan olamaz imkansız eğer olsaydı kendileri tespit edip siteden atarlardı.
-
sahtiyan bunu yazdı:
korkmayın kardeşlerim bi kere virus olsaydı benim makinede 5 milyar tane antiwirus programı war uyarırdı bu bir. ikinciside dünyanın en büyük download portalı Download.com'dan indiriyosunuz virus felan olamaz imkansız eğer olsaydı kendileri tespit edip siteden atarlardı.
+1 download.com dan virüs cıkmaz. -
virus cıkmıcak hiç bi site yoqdur o site guvenilir diyin yetyer
-
Cafede denedim ama sadece kendi msnimki konuşmaları gösteriyor acaba yanlış birşey mi yapıyorum ?... Ayarlarda sorun olabilirmi ?
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
bendede yaramadı arkadaşım 2 gündür uğraşıyorum nafile
-
uzaktaki (remote) bilgisayarlarda işe yaramaz bosuna denemeyin..
Toplam Hit: 19999 Toplam Mesaj: 12