Msn"De Sizi Silenler Engeliyenlere Bakın(Programsız)
-
hicbisey bunu yazdı:
peki silmeyip engerlediğinde bunu öğrenmenin bi yolu vaaaamıı??www.messengerdiscovery.com da Messenger discovery adlı bir program bunu mümkün kılıyor ama bu tür programlar ne kadar güvenilir orası tartışılır. Plus gibi bişey bu da...
-
fistan valla bir zararını görmedim ne virüs vardı içinde nede adaware artık çaktırmadan yapıyorsa bilemem ama şu ana kadar sistem bir zarar görmedi benim..
-
Bence bu işte en iyi Gaim. Engellemiş-Engellememiş, Eklemiş-Eklememiş hepsini görebiliyosun.
http://switch.dl.sourceforge.net/sourceforge/gaim/gaim-1.5.0.exe
-
msn de gizlilikte seni silenleri sağ tıkalyıp sil diosa bu seni engellemiş yada silmiş anlamına gelmiyor ben en yakın arkadasımın msn sine yaptım baktım sil yaziyor ama adamın yanına gititm baktım onlineyim bu işe yaramıyor ayrıca diğer linklerlerde öyle adam online ise online yaziyor ofline ise ofline yaziyor
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
abi mükemmel ya bulana helal olsun
-
FiKo bunu yazdı:
şimdi annatacagım olay msn 7.0 için geçerli(ben dierlerini denemedim ama sis bi denein isterseniz!)
msnde araclardan secenekler yapın daa sonra gizlilii secin orda karsınıza sizin listenizdeki kisiler cıkacak orda istedinis kişinin ustunu sağ tıklayın eger sağ tusa bastıınısda sil secenei cıkıyorsa o kişi sizi listesinden silmiş yada engellemiştir
Bu kadar Basit yani
Arkadaşım 1000. baskı bunu çok duyduk. hem ayrıca seni silmeyenler ama uzun bi süredir online olmayanlarda sil aktif oluyo buna ne diceksin. adam seni silmiş sanıyosun ama halbuki silmemiş. sende adamı siliyosun. B*k yoluna gitti adam. Saygılar...
Toplam Hit: 14709 Toplam Mesaj: 18