Msnde Yasaklı Site :|
-
Bir ara toptan GTalk'a geçiş için epey bir insanı kışkırtmıştım; ama MSN Messenger tekeline alışmış arkadaşlar birer birer götünü dönüp geri döndüler.
-
konuyla alakasiz olacak ama, ben logmein kullaniyorum.
farki ne teamviewer ile her ikisinide kullanan varmi?
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------konuyla alakasiz olacak ama, ben logmein kullaniyorum.
-----------------------------logmaıne bı ara baktım odnan daha kullanıslı we pratık
bılgısayarın logmaıne uye olması felan gerekmıyo 2 parca halınde program sorver clınent halınde clınentı at ıd pw al yter gerısını sen ne ıstyosan yapıyosun
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------konuyla alakasiz olacak ama, ben logmein kullaniyorum.
-----------------------------
En gerizekalı bile profesyonel olarak uzakmasaüstü kullansın die yapılmış bi tool teamviewer... -
Microsoft un kendi programı mevcut : Microsoft SharedView , ben bunu kullanıyorum, rakip firma olduğu için engellenmiş olabilir ...
-
hayda gerçektende gitmedi... Bi ara papaz kelimesi de gitmiodu :D:D
-
Ben birde birşey duymuştum birzamanlar ne derece doğru bilemeyeceğimde ya 98 yada xp de kurulum sırasında bilgisayar ismi girmenizi istiyordu. Oraya Muhammed ismini girmenize izin vermiyordu... Bilmiyorum ne derece doğru...
-
http://www.teamviewer.com/index.aspx gitmiyor ama teamviwer.com kelime olarak yasaklanmayip site islevi gutmedigi icin teamviwer.com olarak gidiyo.
-
Olmuyor rene ben daha önce denemiştim zaten
-
İlginç :D:D:D
Toplam Hit: 6553 Toplam Mesaj: 42