Msnden İp Gösteren Çalışan Bişey Var Mı?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Kurcalamadim , isimde olmuyor milletin ip si ile ama ip ogrenmek icin indirdiginiz programlarin cogu size msn sunucularinin ip sini donderiyordur.Gecenlerde securityfocusta bir makalede gozume carpmisti , msn de konustugunuz elemanla muhattap olmuyorsunuz [sen >-< ben] degil [sen <-> MS <-> ben] ;)
-----------------------------Dosya transferi
Webcam sesli konuşma vs.
Gibi işlemlerde
Sen-Ben oluyor
Server aradan kalkıyor.
Yoksa zaten adamla zerre kadar alakan yok.
Eskidendi o "netstat" da göriyim adamın IP sını geyikleri.
-
Ip get olayını bende denedım ama calıstıramadım malesef... Daha etkılı bır yol lazım.Ip yakalam konusunda benımde eksıklerım cok...Yardımlarınız olursa sevınırım
-
discovery live die pro var onu dene ama yüklemen lasım bi kaç da ayar
-
C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WPE PRO.exe - Win32/Sniffer.WpePro.A trojan
C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WpeSpy.dll - Win32/Sniffer.WpePro.B trojanBen de güvenlik hastalığı var ve Nod32'nin bu uyarısından sonra programı açmayı götüm yemedi. :/
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WPE PRO.exe - Win32/Sniffer.WpePro.A trojan
C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WpeSpy.dll - Win32/Sniffer.WpePro.B trojanBen de güvenlik hastalığı var ve Nod32'nin bu uyarısından sonra programı açmayı götüm yemedi. :/
-----------------------------abi dedik ya sniffer oldugu için avler uyarı verir. bak zaten nod32de sniffer diyo.
bi şekilde başkaları ağını sniff etmesin diye uyarı veriyo kendi çapında koruyo seni :D
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WPE PRO.exe - Win32/Sniffer.WpePro.A trojan
-----------------------------ben kullandım yok bişey, nod32yi kapattım ama :)