folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Msnden İp Gösteren Çalışan Bişey Var Mı?

Msnden İp Gösteren Çalışan Bişey Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kurcalamadim , isimde olmuyor milletin ip si ile ama ip ogrenmek icin indirdiginiz programlarin cogu size msn sunucularinin ip sini donderiyordur.Gecenlerde securityfocusta bir makalede gozume carpmisti , msn de konustugunuz elemanla muhattap olmuyorsunuz [sen >-< ben] degil [sen <-> MS <->  ben]   ;)

Dosya transferi

Webcam sesli konuşma vs.

Gibi işlemlerde

Sen-Ben oluyor

Server aradan kalkıyor.

Yoksa zaten adamla zerre kadar alakan yok.

Eskidendi o "netstat" da göriyim adamın IP sını geyikleri. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Microsoft
    Microsoft's avatar
    Erkek
    Ip get olayını bende  denedım ama calıstıramadım malesef... Daha  etkılı bır yol lazım.Ip  yakalam konusunda benımde eksıklerım cok...Yardımlarınız  olursa sevınırım

Hero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    discovery live die pro var onu dene ama yüklemen lasım bi kaç da ayar 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WPE PRO.exe - Win32/Sniffer.WpePro.A trojan
    C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WpeSpy.dll - Win32/Sniffer.WpePro.B trojan

Ben de güvenlik hastalığı var ve Nod32'nin bu uyarısından sonra programı açmayı götüm yemedi. :/

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WPE PRO.exe - Win32/Sniffer.WpePro.A trojan
    C:\Documents and Settings\******\Desktop\wpepro09x.zip » ZIP » WpeSpy.dll - Win32/Sniffer.WpePro.B trojan

Ben de güvenlik hastalığı var ve Nod32'nin bu uyarısından sonra programı açmayı götüm yemedi. :/

abi dedik ya sniffer oldugu için avler uyarı verir. bak zaten nod32de sniffer diyo.

bi şekilde başkaları ağını sniff etmesin diye uyarı veriyo kendi çapında koruyo seni :D 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

ben kullandım yok bişey, nod32yi kapattım ama :)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 18256 Toplam Mesaj: 37