Msni Nerede Açarsan Aç Resmin Aynı Kalsın
-
Öncelikle Sevdiginiz resmi upload edin. Bunun icin http://imageshack.us adresini kullanın. Upload ettikten sonra cıkan linklerden "Direct Link to İmage" yazan yerdekini kopyalayın. Messengerınıza girin ve Görüntü Resmi Degistir e tıklayın ordan "Gözat" diyin ve karsınıza cıkan yerde "Dosya Adına" kopyaladıgınız "URL" yi yapıstırın ve "Tamam "diyin. Resminiz yüklenecektir artık sevdiginiz resim hangi bilgisayardan acarsanız acın aynı olacaktır. Tabi isterseniz degistirebilirsiniz.
not: link bazen hata verebiliyor 2-3 defa tekrar tekrar deneyin olmazsa olmuyodur..benim evdeki pcden deneyince olmuyor ama cafeden koyabilmiştim -
eline koluna sağlık
-
lem lafımı geri alıyom bi boka yaramadı :D
-
Hoja bende oldu valla eline koluna sağlık=)
-
bide başka pc den açmayı dene :D
-
Hoja bak o link varya onu yapiştirdiktan sonra ağ bağlantılarıma gir bişey gorcen Msn'deki web sitelerim diye onun içine at hoja avatarı sonra msn'ini nerde açarsan aç hep aynı avatar olur.Denedim oldu hoja...
-
hıım güselmş saolsss
-
Kardeş ELine KoLuna BiLeğine SağLık :)))
Bide AkLıma ŞöyLe Bişey GeLdi O Siteye Girip Upload Edicemize Siteleri Dolaşıp Beğendiğimiz Resme Sağ TıkLayıp Özelliklerden Adresi KopyaLayıp Dosya Adına Yapıştırsak Daha Pratik OLmaz mı? -
adamın dediği calısıo yapamısounuz kusur bulmayın yapamıorum yardım deyin
-
bende yaptım bende de oldu teşekkürler
-
kardeş çok saol. sayende 20:45 avatarımda ölümsüzleşti :) bundan güzeli yoque ßæ ! ! !
Toplam Hit: 13366 Toplam Mesaj: 13