"Msnlinizi Verinde Konusak" Başlığa Msn Adresini Veren Zatlar
-
Öncelikle MSNlinizi verinde konusak adlı başlığa girip adresleri kendi list lerine ekleyip sonrasında ekledeği kişilere "sen kimsin?" diye sorabilen ve bunu ayakkabı köselesi gibi bir suratla yapan dünyaya şaşı şaşı bakıp, sikik sikik "internet' de ne yapsamda insanları rahatsız etsem kuduz etsem uyuz etsem kendime benzetsem" tadında takılan sikik insanlar nasıl bir bilinçtir lan bu, ben bu şekil embesil göt modeli görmedim.Hayvan derece ağır küfür etmiyecem,yok abi edicem beyinlerini ziktiğim götleri sikiim sizin simanızı,şeklinizi,tipinizi,elinizi,kolunuzu götünüz patlasın sıçmık kıvamında yaşayın hayatı
not: bunu yazmıyayım dedim ama yazacam "yedi ceddinizi bütün hayvan cinsleri şu ana kadar keşfedilmiş bütün sex pozisyonlarında anırta anırta siksin olmadı böğürte böğürte, kusturana kadar siksin" gerçi bu model doğası bozuk bir sikiş olmuş ki bu tarz adamlar dünyaya gelmiş ve halada oksijen alıp yaşayabiliyo doğa biliyo bunları nasıl bir "amcık" dünyaya getirebilirki sabah sabah bunları yazıp bu kimseyi germek istemezdim ama dayanamadım amına sikiim.
-
:) cosmussun. verinde konusak diyenlere niye veriyon msn adresini, adam hatun pesinde, denemesi bedava biraz hatun taklidi yaparak konus bak ozaman nasi yavsiyo.
-
buna daha çok yardımlaşma, dayanışma tadında bakmak gerekiyor lakin bu sik kafalı tipik salak modeller limon sıkıyo isteğe amaca şevke
-
:) niye verionki msn i oraya?
-
ir2;
bir önceki yazıda soruyu cevapladım sanırım.
-
mauahahhaha tam içini dökmüşsün hacı :D
-
iyi niyetin gözardı edilmesidir çoşmana kopmana kendini kaybetmene sebeb, ilk şuur gider biliç kapanır ardından, tasız(sikik) diyaloglar gelişir engel olamadığın(haklı olduğun için aslında olmak istemezsin) kaptırırsın kendini halbuki senin msn(konu bu diye msn i örnek veriyorum)adresini vermendeki amaç dayanışma örneği olsun, herhangi bir konuda takılınca çıkmaza girince "aaaa dur bakiim online ise birde şuna sorayım" sözlerinin dökülmesini istemendir lakin bu öküzler bozar işin doğasını
-
RNA abi çok görceksin öle.. msn sonunda öle bir hal alıyorki hiç tanımadığın insanlar dolup taşıyor ve gereksiz gereksiz şu siteme gir yok reklam meklamlar başlıyor.. zaten sonra bayıp bırakıyorsun.... Anca alakadar olduğun adamlara msn adresini vereceksin yoksa umumi hela gibi oluyor..
-
bunları teşhir etmek süper bir yol aslında görüp bir şey yapmamak bunları çoşartır,
eşgallerini verip dışlayacan, isteğe bağlı olarakta bir arkadaşın olabilir bir tanıdığın olabilir veya bizzat şahsın olabilir bunlardan herhangi birine özenle siktirecen zikecen ağlatıp kusturana kadar yaracan dötünü başını
-
relax olmuştur walla..
-
TrKomando89 bunu yazdı:
relax olmuştur walla..
olamadım blocklaya blocklaya tillahım zikildi, feriştahım cörtledi