Msokovadan İstegi Olan Varmi..!
-
arkadaslar..nisan 17 istanbula idiyorum bi haftaligina hatun disinda:)) moskovadan bi istegi olan soylesin..
-
:) hatun dışındamı?
sanırım votka isteyeceğiz
-
kimsenin istediği bişeyi getirmiceksin.
neden konu açtın hocam :/
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------beleş getirmezde
misal parası ile birşeyler getirecek olabilir üstüne birazda kar koyabilir
bilemeyiz
ama avrat getirmeyecek onu baştan sölemiş :)
-
votka olmazsa olmaz yaa her geldigimde bagaj getirmiyorum votka ve sigaradan yan istekler haric siz bir siralayin bakim yapamayacagim birsey icin konu acmam..
-
russian girl :|
not: sarışın yeşil gözlü tercihimdr :d
dipnot: Anna Kournikova'msı bişi olsun bide mümkünse. değilsede mümkün olsun pls .d
-
patates bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
bilemeyiz
hoca koptum yaa avrat ahahah ya her gidisimde arkadaslar anlat hele garilar felan ne desem inanmazlar bvende sallarim bi gun sole ettim su bole ettim atar tutar sallarim mal mal yuzume bakip gulerler bide inanirlar deli olurum..bura sanki 250gm ormani buraya geldinmi her kose basinda ayni ist 20 yil evvel gibi marlboro karaborsasi gibi burada kose baslarinda kondom lar karaborsada :)))))
elektronik harici para mara almam kimseden aip ediyorsunuz maksat tanismak kaynasmak birde guzeligimiz olmasi
-
COURAGE_x bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
bilemeyiz
hoca koptum yaa avrat ahahah ya her gidisimde arkadaslar anlat hele garilar felan ne desem inanmazlar bvende sallarim bi gun sole ettim su bole ettim atar tutar sallarim mal mal yuzume bakip gulerler bide inanirlar deli olurum..bura sanki 250gm ormani buraya geldinmi her kose basinda ayni ist 20 yil evvel gibi marlboro karaborsasi gibi burada kose baslarinda kondom lar karaborsada :)))))
elektronik harici para mara almam kimseden aip ediyorsunuz maksat tanismak kaynasmak birde guzeligimiz olmasi
-----------------------------usta sen gel bide buluşma ayarlayak görüşüp tanışıp gaynaşak yeter :d
en azından hatun olmasada rusya görmüş birini görürrz :p
-
şarapovayı paketle getir hocam.
-
Matroska isterdim ama ben de yurtdisindayim. Bulamazsin Turkiye'ye donunce beni:D
-
CellyM bunu yazdı:
russian girl :|
not: sarışın yeşil gözlü tercihimdr :d
dipnot: Anna Kournikova'msı bişi olsun bide mümkünse. değilsede mümkün olsun pls .d
:)))) hocam kornikova kendisi degil ama plastigini getirebilirim calistigim yerin yan tarafinda sisme gari fabrikasi saglik cinsel urun fabrikasi arkadaslar gecen sene makara olsun diye dogum gun hediyem olarak sisme gari almislardi :))) sana alim bidene istersen?