MSYS Soru Ekleme Paneli Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Su 100 soru eklemeyi basaranlar anlatsin yontemide hazirladigim bir ton soru elimde kalmasin :) 4-5 soru ekliyorum hata veriyor..veya ekle ekle bitmiyor 25 tane falan ekledim ama bir sorun nasil ekledim amk :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Evet abu topu topu 22 soru ekledim compunun dediği gibi iğrenç iğrenç hatalar verio,
    Şimdi compu dedi ya bokum çktı ekleyene kadar diye ah ula compu gece hiç çekilmio 22 soru :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    1. ir in a.k.
    2. ir kadar ipne bir adam görmedim.
    3. asıl sorun bizim ir :D

Okul bitirme işleriyle uğraşıom diplomayla stajla vs... hepsini halledecem :) kişilere ekledikleri soruyu görme paneli eklicem bütün soruları eklimcem mrk etmeyin :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    bekleyin birazdan ir basicak küfrü :D

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Küfreden banlanıyor hoca 3 gün ban çakarım:D

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Su 100 soru eklemeyi basaranlar anlatsin yontemide hazirladigim bir ton soru elimde kalmasin :) 4-5 soru ekliyorum hata veriyor..veya ekle ekle bitmiyor 25 tane falan ekledim ama bir sorun nasil ekledim amk :)
    ---------------------------------------------------------------

Hoca valla bende soru eklerken şu ana kadar hiç hata vermedi o senin bahtsızlığın :) Sorudaki kesme işaretlerinden vsden olabilir.Özel karakterlere dikkat edin.Benim bir 100 soru daha eklemeye vaktim var.Free takılırım..

λ
Toplam Hit: 4597 Toplam Mesaj: 27