folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder MTV Güzel Bi Uygulama

MTV Güzel Bi Uygulama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

linki nasıl alıcam http://experience.mtvnhd.com/ diye çıkıyor ondan da acılmıyor nası olcak ?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

hocam video bitince secenekler çıkıyo orda share yi seç sonrada urlyi tıkla link orda yazıyo

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

ameros bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam video bitince secenekler çıkıyo orda share yi seç sonrada urlyi tıkla link orda yazıyo

Sağolasın hocam ordan faceye tıklamayı bile denedm urlyi gormemişm :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Çizik...

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

çizik olan ne

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ameros bunu yazdı:

çizik olan ne

Çizik dediğim buraya mesaj yazıyorum ki yarın öbür gün bakmak istediğimde profilimde son atılan mesajlarda görünsün aramakla boğuşmıyayım demek.Yeni üyesin bilmiyor olman normal ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

ameros bunu yazdı:

çizik olan ne

Çizik dediğim buraya mesaj yazıyorum ki yarın öbür gün bakmak istediğimde profilimde son atılan mesajlarda görünsün aramakla boğuşmıyayım demek.Yeni üyesin bilmiyor olman normal ;)

hocam bilmiyorum ögrenmiş oldum.fdogru yeni uyreyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hahahahaaa on numara olmuş lan tam daşşaklık falla :D

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ya bu hiphop bölümünde arkaplanda çalan müzik nedir?

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek

Muahahahaha tayyip erdogan super olmusss

yakisirrrrrrrrrr :DDDDDD

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
Toplam Hit: 10954 Toplam Mesaj: 75