Muğla Tatil Otelleri
-
Tatil için apart düşünürsen limon apart tavsiye edebilirim.
-
Bende şu turlara katılmayı düşünüyorum, muğla antalya taraflarındaki, var mı önereceğiniz tur, firma?
şunu buldum mesela, fiyat iyi gibi geldi ama kalınacak yerler hakkında pek bilgim yok. Daha önce bu tarz turlara katılanlar varsa tavsiyelerini alabilirim.
LynXMaSTeR tarafından 21/Tem/21 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Muğla'da otelleri yerine Antalya otellerini tercih edin. Çok kalabalık buralar, bir de sıcak. Gelmeyin, Gelirseniz de Marmaris'e gelmeyin :)
-
şimdi bir bodrumlu ve turizm çalışanı olarak sana şöyleyim bütcen ne ? bodrum gibi bir yer ucuz bir yer değil. benim şuan çalıştığım otel fiyat performans oteli.
bodrum holiday resort.
bütçe yükselt
kefaluka resort
zenginsen koymaz
Titanic deluxe bodrum >voyage torba > rixos > be premium vs vs gider aklına takılan bişi varsa sorabilirsin hocam sap almazlar bilginiz olsun
-
Sarıgerme - han butiq Hotel.
Yeni geldim. Sessiz sakin gayet güzel mis gibi. Deluxe oda ama diğer single olanlar değil. Fiyatlarda gayet güzel!
-
Gelme hocam, Antalya'ya git. Buranın nüfusu normalde 900.000 bu gün 6 milyon olmuş. Kaldırmıyor bu kadar insanı tatilin zehir olur.
-
muğla için tarih kötü, eylüle doğru git daha güzel olur
-
MaxeL bunu yazdı
şimdi bir bodrumlu ve turizm çalışanı olarak sana şöyleyim bütcen ne ? bodrum gibi bir yer ucuz bir yer değil. benim şuan çalıştığım otel fiyat performans oteli.
bodrum holiday resort.
bütçe yükselt
kefaluka resort
zenginsen koymaz
Titanic deluxe bodrum >voyage torba > rixos > be premium vs vs gider aklına takılan bişi varsa sorabilirsin hocam sap almazlar bilginiz olsun
Hocam Gümüşlük ya da Akyarlar'da 10 gece falan kalmak istiyorum. 2-12 Ağustos gibi falan, tanıdık pansiyon vs. var mıdır ? Günlüğü şöyle 400'e falan ? Kahvalti vs. olmasına gerek yok.