Muğla Tatil Otelleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atmaca-atmaca
    atmaca-atmaca's avatar
    Erkek

Tatil için apart düşünürsen limon apart tavsiye edebilirim.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Bende şu turlara katılmayı düşünüyorum, muğla antalya taraflarındaki, var mı önereceğiniz tur, firma?

https://www.tatilbudur.com/bursa-cikisli-likya-gokova-akyaka-fethiye-kas-kalkan-kekova-turu-3-gece-otel-konaklamasi

şunu buldum mesela, fiyat iyi gibi geldi ama kalınacak yerler hakkında pek bilgim yok. Daha önce bu tarz turlara katılanlar varsa tavsiyelerini alabilirim.

LynXMaSTeR tarafından 21/Tem/21 15:21 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Muğla'da otelleri yerine Antalya otellerini tercih edin. Çok kalabalık buralar, bir de sıcak. Gelmeyin, Gelirseniz de Marmaris'e gelmeyin :) 

Errare Humanum Est
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

şimdi bir bodrumlu ve turizm çalışanı olarak sana şöyleyim bütcen ne ?  bodrum gibi bir yer ucuz bir yer değil. benim şuan çalıştığım otel fiyat performans oteli.

bodrum holiday resort.

bütçe yükselt

kefaluka resort

zenginsen koymaz

Titanic deluxe bodrum >voyage torba > rixos > be premium vs vs gider  aklına takılan bişi varsa sorabilirsin hocam sap almazlar bilginiz olsun

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sarıgerme - han butiq Hotel.

Yeni geldim. Sessiz sakin gayet güzel mis gibi. Deluxe oda ama diğer single olanlar değil. Fiyatlarda gayet güzel! 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Gelme hocam, Antalya'ya git. Buranın nüfusu normalde 900.000 bu gün 6 milyon olmuş. Kaldırmıyor bu kadar insanı tatilin zehir olur.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

muğla için tarih kötü, eylüle doğru git daha güzel olur

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

şimdi bir bodrumlu ve turizm çalışanı olarak sana şöyleyim bütcen ne ?  bodrum gibi bir yer ucuz bir yer değil. benim şuan çalıştığım otel fiyat performans oteli.

bodrum holiday resort.

bütçe yükselt

kefaluka resort

zenginsen koymaz

Titanic deluxe bodrum >voyage torba > rixos > be premium vs vs gider  aklına takılan bişi varsa sorabilirsin hocam sap almazlar bilginiz olsun

Hocam Gümüşlük ya da Akyarlar'da 10 gece falan kalmak istiyorum. 2-12 Ağustos gibi falan, tanıdık pansiyon vs. var mıdır ? Günlüğü şöyle 400'e falan ? Kahvalti vs. olmasına gerek yok.

Toplam Hit: 2433 Toplam Mesaj: 19
tatil