Muğla Üni Ve Muğla..
-
Muğla üni. ve muğlada olan tahribatçılar..Tanısmak için bir buluşma düzenleyelim mi??
-
17 -18 haziranı beklersen tanısırız çünkü mugla üni. kazanıp oaraya gelmeyi düşünüyom :)
-
hadi bakalım insalah bekleriz..pişman olmazsın.. :)9 burası güzel bir yer..
-
Muğlaya ara sıra giderim süper bi yerdir çok seviyorum. Hele Ünv, kızları mükemmel:D Oradaki müridler bi sinerji oluşturun:)
-
bende marmaristeyim çok yakın arkadaşım muğla ünide okuyo ama devamsızlıktan kaldı şimdi marmarste tekrar kuzenin muğla üni tarihi bitirdi arada bir geliyoz ama muğlaya herkeze tavsiye ederim
kampuste kayboldum o kadar büyük bi üniversite... -
o zaman siz davutpaşayı gormemişsiniz buyukluk konusunda:DD
-
evet kampus oyle bayagı buyuk (içinde bıryerden bıryere mınıbusle gıdıoz) :) evet olabılır toplanabılırsek bırgun tanısma falan guzel olur..
-
bodrum falan güzel ama muglanın sehir merkezi bombok bi bok yok
-
sehir merkezi küçük dogru ama bok bok olduguna katılmıyorum..Evet hergece o bar senın bu bar benım takılanlar ıcın bar alternetifi yok..Gökova öğrenciler için yaratılmış bir mekan.. :) herkesi beklrız muğlaya..
-
benim bodrumdan arkadş gidio oraya kalmıştım muğlada.. aslında benim ünime tercih ederime evet şehirde gezicek çok yer yok ama en azındna bi barlar sokağı var bide sanatçılar şeyi var (valla yamuluyosam düzelt hocam) değişik biyer han gibi giriyosun içerde çimler falan canlı müzik (: üniverste hayat vermiş o şehire belli o üniden vardır illaki sendne başka müritler ama başlığı bulmaları zor :)
-
Arkdaslar..tanıdıklara soyleyın vars buradan toplanalım bır gun tanısalım...Evet bırader sehir üni. sayesınde gelısıo..yavas yavas buyuyor burası...
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 12