Muğla Üni Ve Muğla..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Muğla üni. ve muğlada olan tahribatçılar..Tanısmak için bir buluşma düzenleyelim mi??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    17 -18 haziranı beklersen tanısırız çünkü mugla üni. kazanıp oaraya gelmeyi düşünüyom :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    hadi bakalım insalah bekleriz..pişman olmazsın.. :)9 burası güzel bir yer..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Muğlaya ara sıra giderim süper bi yerdir çok seviyorum. Hele Ünv, kızları mükemmel:D Oradaki müridler bi sinerji oluşturun:)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bende marmaristeyim çok yakın arkadaşım muğla ünide okuyo ama devamsızlıktan kaldı şimdi marmarste tekrar kuzenin muğla üni tarihi bitirdi arada bir geliyoz ama muğlaya herkeze tavsiye ederim
    kampuste kayboldum o kadar büyük bi üniversite...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    o zaman siz davutpaşayı gormemişsiniz buyukluk konusunda:DD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    evet kampus oyle bayagı buyuk (içinde bıryerden bıryere mınıbusle gıdıoz) :) evet olabılır toplanabılırsek bırgun tanısma falan guzel olur..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bodrum falan güzel ama muglanın sehir merkezi bombok bi bok yok

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    sehir merkezi küçük dogru ama bok bok olduguna katılmıyorum..Evet hergece o bar senın bu bar benım takılanlar ıcın bar alternetifi yok..Gökova öğrenciler için yaratılmış bir mekan.. :) herkesi beklrız muğlaya..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    benim bodrumdan arkadş gidio oraya kalmıştım muğlada.. aslında benim ünime tercih ederime evet şehirde gezicek çok yer yok ama en azındna bi barlar sokağı var bide sanatçılar şeyi var (valla yamuluyosam düzelt hocam) değişik biyer han gibi giriyosun içerde çimler falan canlı müzik (: üniverste hayat vermiş o şehire belli o üniden vardır illaki sendne başka müritler ama başlığı bulmaları zor :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkdaslar..tanıdıklara soyleyın vars buradan toplanalım bır gun tanısalım...Evet bırader sehir üni. sayesınde gelısıo..yavas yavas buyuyor burası...

Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 12