Muğla‘Da Konaklama
-
Hocalar muğlada geceliği 30 ile 50 Tl arasında olan yerler var mı uygun ucuz yerler ayın 16'sı gibi falan muğlaya gideceğim 1 yada 2 gecede kalmam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum...
Not: Kötekliye yakın bir yerde olursa iyi olur hocalar onun dışında merkezde konaklayacağım tatil yerlerinde falan değil
-
-
UmuT38 bunu yazdı
Edit: Hiç alakası yok bunlarla hocam tatile gitmiyorum merkezde konaklıyacağım
Nvidia tarafından 05/Eyl/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Muğla'da turizm otelcilik uygulama oteli var. Merkezde öğretmenevi'nin yanında sayılır. Kötekli'ye otobüsle 10-15dk.'ya gidersin. Öğrenciler çalıştığından fiyatları uygundur. Ben 4 yıl önce 20-30 lira bir şeye kalmıştım. Bir de kalite nasıl bilmem ama fiyatları çok uyguna Tuncer otel var.
Gitmeden yer ayırtmanı tavsiye ederim.
Muğla Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Telefon: 0 (252) 214 11 79
-
Muğla merkezde pansiyon var, kime sorsan gösterirler. Fiyatları uygundu en son bi bak derim..
-
saray otel var mugla merkezde carsinin orada güzel ve ucvuzdur
-
benle irtibata geçebilirsin 7 yıl kaldım.Senin işin biraz zor dostum.Çünkü ben muğlada toplanan öğrenci profili gibi zırtapoz bir profil görmedim.Ama arkdaşlarında dediği gibi biraz hatunun içinde varsa en fazla 1 bilemedin 2 yıl sürüyo seviglim var tripleri sonra nanay.Bir iki mekan var ilk yıl oralara gitmessin mümkünse.İism veremiyorumda bilenler bilir işte
-
ula kasabasinda mugla uninin bi kampusu var o vesileyle gunluk, haftalik , aylik pansiyonlar var
meydanda yolcular icin gunlugu 5-10 lira mi ne kogus usulu bir oda da ranza yatak veriyor. alt katta umumi tv, oturma salonu , mutfak falan.
-
Muğla'da öğretmen evinde kalabilirsin,fiyatları standarttır.Kötekli bölgesine giden araçlar hemen yakınından kalkıyor.
-
egehan otele bak teksen 50 tl falandı en son tek kişi...
-
egehan iyidir hocam temiz düzgün bi yer öneririm diğer bi şıkta öğretmen evi tam merkezde göbekte orasıda gayet iyi bence bu ikisinden birinde kal