folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muğla‘Da Konaklama

Muğla‘Da Konaklama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar muğlada geceliği 30 ile 50 Tl arasında olan yerler var mı uygun ucuz yerler ayın 16'sı gibi falan muğlaya gideceğim 1 yada 2 gecede kalmam gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum...

Not: Kötekliye yakın bir yerde olursa iyi olur hocalar  onun dışında  merkezde konaklayacağım tatil yerlerinde falan değil

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

http://www.yakala.co/tatil/tatil-otelleri/bodrum-otelleri-kategorisi

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit: Hiç alakası yok bunlarla hocam tatile gitmiyorum merkezde konaklıyacağım

Nvidia tarafından 05/Eyl/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Muğla'da turizm otelcilik uygulama oteli var. Merkezde öğretmenevi'nin yanında sayılır. Kötekli'ye otobüsle 10-15dk.'ya gidersin. Öğrenciler çalıştığından fiyatları uygundur. Ben 4 yıl önce 20-30 lira bir şeye kalmıştım. Bir de kalite nasıl bilmem ama fiyatları çok uyguna Tuncer otel var.

Gitmeden yer ayırtmanı tavsiye ederim.

Muğla Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Telefon: 0 (252) 214 11 79

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sunnetcioglu
    Sunnetcioglu's avatar
    Erkek

Muğla merkezde pansiyon var, kime sorsan gösterirler. Fiyatları uygundu en son bi bak derim..

Demir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

saray otel var mugla merkezde carsinin orada güzel ve ucvuzdur

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

benle irtibata geçebilirsin 7 yıl kaldım.Senin işin biraz zor dostum.Çünkü ben muğlada toplanan öğrenci profili gibi zırtapoz bir profil görmedim.Ama arkdaşlarında dediği gibi biraz hatunun içinde varsa en fazla 1 bilemedin 2 yıl sürüyo seviglim var tripleri sonra nanay.Bir iki mekan var ilk yıl oralara gitmessin mümkünse.İism veremiyorumda bilenler bilir işte

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

ula kasabasinda mugla uninin bi kampusu var o vesileyle gunluk, haftalik , aylik pansiyonlar var

meydanda yolcular icin gunlugu 5-10 lira mi ne kogus usulu bir oda da ranza yatak veriyor. alt katta umumi tv, oturma salonu , mutfak falan.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Muğla'da öğretmen evinde kalabilirsin,fiyatları standarttır.Kötekli bölgesine giden araçlar hemen yakınından kalkıyor.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

egehan otele bak teksen 50 tl falandı en son tek kişi...

l enfer c est les autres Sartre ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

egehan iyidir hocam temiz düzgün bi yer öneririm diğer bi şıkta öğretmen evi tam merkezde göbekte orasıda gayet iyi bence bu ikisinden birinde kal

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
Toplam Hit: 2385 Toplam Mesaj: 13