folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muğlalı Arkadaşlar Sessiz Sakin Bir Yer Arıyorum 3 5 Günlüğüne Tavsiye?

Muğlalı Arkadaşlar Sessiz Sakin Bir Yer Arıyorum 3 5 Günlüğüne Tavsiye?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Kafa dinlemek için en iyi yer akyaka. Şimdi oralarda işler kesattır. Ama Sevgililer günü geliyor fiyatlar artar eminim. Genelde apart tarzı oldugu için 35-40 oluyor.

Normal otel gibi yerleri bilmiyorum. Ben de muğla üni. okudgum için ozel gunler dısında evimde kalıyorum. Muğla uni. olup orda kalanlar senelik anlasma yapıyorlar ondan uygun oluyor. Apartlar da kalcaksan 35 liri falandır. Ben de yeşil apart var Azmagın sonuna dogru bir apart

Yeşil Apart : 0532 201 74 68 

telefonu burda konusup fiyat alabilirsin. kalacagın gun cok olursa fiyat uygun olur. ondan kesin bir gun sayısı belirlesen iyi olur.

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

sevgılıler gununu unuttum yahu

mıllet sevıscek yer arıyor arkadas

ama akyakaya gelmezler sanırım ya dıye dusunmekteyım ama

Du bakalım denyelım sansımızı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    Lanet gelsin sevgililer gunune :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Muğla üniversitesinde sevgili yok mu sanıyorsun. simdi butun ciftler beraber gecirmek içimn muğlaya gelir. ole güzel ve romantik bir gun  için.

Gecen sene o telefonunu verdiğim yeşil apart bile full cekiyordu. Sansın bol olsun

www.dunyadailkler.com
Toplam Hit: 2404 Toplam Mesaj: 15