Muhabbet Kuşundan Anlayanlar Bakabilirmi
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam Ceresi tam pembe ise erkek Pembe ve burun deliklerinin kısmı beyaz ise dişidir.
İste benimki muallakta hocam. Sahsen cozemedim cinsiyetini ben
-
DrKeworks bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Hocam Ceresi tam pembe ise erkek Pembe ve burun deliklerinin kısmı beyaz ise dişidir.
İste benimki muallakta hocam. Sahsen cozemedim cinsiyetini ben
Hocam o kuşların ikisi de erkek.Burunları mavi çünkü.Sarı olan daha geç geliştiğinden beyazlık fazla olabilir şimdilik.Fotograf yanıltıyorsa zaten bir süre sonra eğer burun kahverengi olursa o dişidir.Ama eminim erkek
Kısa bir süre sonra burnn rengi iyice belli olur.Fotoda maviye yaklaşıyor gibi görünüyor.Ama olurda beyazlık artar kahverengiye dönerse dişidir.
C-GEX tarafından 03/Haz/16 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Resimler net değil ama yüksek ihtimal erkek bu sakal kısmı kafasındaki şeritlerden vs.. den belli genede garanti olsun diyosan net olarak ayaklarının resmini at dişilerinki pembe olur ayakları
avisol vitamin ver 1 hafta ver 1 hafta verme ( taze meyve vs.. ver maydonoz ve marul verme )
örtü örtebilirsin istersen sorun olmaz
yeni kuşa alışır
dişiyle erkek kavga ederek anlaşır çoğu zaman dişiler huysuzdur ( kemirmeyi gagalamayı yolmayı severler )
yavruluk takarsan yavrulamaya çabalarlar içgüdüleri bu şekilde uluorta açıkta insanın çok dolandığı ışık ve sesin bol olduğu yerde PEK kolay yavrulamazlar :D yuvalık takıp rahat bırakıcan üstlerini örtersen dahada kolay olur o vakit
LaNCeLoT tarafından 03/Haz/16 13:39 tarihinde düzenlenmiştir