Muhafazakar Kesimin Kızları Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Geçenlerde ilkokuldaki sosyal hocamla geçmişten konuşurken çalışkan olan ve aldığı iyi bir puanla Kartal Anadolu imam hatibe kızını yolladığını söylemişti.Babası yüzünden olduğunu da belirterek.İşin açıkçası ben bu kızdan hoşlanıyorum fakat ayrı dünyaların insanı derler ya o türdenmişiz gibime geliyor. Ben özel bir fen lisesini burslu kazandım ortam Atatürkçü dinden uzak bu kız imam hatipte ve babasının zoruyla... İlerde karşıma ne gibi sorunlar çıkabilir ? Tecrübesi olanların olduğunu düşünüyorum.

Saygılarımla

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

kızla araanda bir ilişki söz konusumu? yoksa platonik mi takılıyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------

ya fazla samimiyetim yoktu geçenlerde yolda uzaktan gördüm seslenme gereği bile duymadım geleceğe yönelik projelerimden o kızı görünce dğeişmeye başladı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Sarper bunu yazdı:

jayde bunu yazdı:

ya fazla samimiyetim yoktu geçenlerde yolda uzaktan gördüm seslenme gereği bile duymadım geleceğe yönelik projelerimden o kızı görünce dğeişmeye başladı.

bi kere babası bukadar tutucu ise rahat rahat dolaşman akşam 10daki  konsere gitmen zor gibi görünüyor hocam.Tutucu aile yapısına sahip kız ile mutlu olmak için onlar gibi düşünmek gerekir.Ayrıca El ele diz dize rahat rahat dolaşıp yaşayabilirmisin tartışılır.Eğer kızda bu görüşte ise.Ve türbanlı ise yani kapalı ise dinimizin gerektirdigi şekilde yaşayacagım dediyse Dinimizde yazarki "Evlilik olmadan kız ve erkek birbirine haramdır.".Bana sorarsan ben istemezdim bu tipte kız.Çünkü gençliğini aşkını hayatını yaşayabilirmisin bilemem...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

sen tamda benim gibi bir adamı arıyorsun. ben dine inanmıyorum benim kız kapalı :D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hocam muhafazakar diye fazla kafana takma bu işler gönül işi.Her baş örtülüyü müslüman sanma

buyur buradan yak;

http://www.facebook.com/pages/SeN-BeNiM-DuNYaMSiN-/156516039608#!/video/video.php?v=1306667466584&ref=mf

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

kankı walla bilemem ama ATATÜRKÇÜ olamaz diye bir sey yoq acıkcası ollma ihtimalı var git acıl illa imam hatıbe gidiyor diye herkez ATATÜRK düşmanı değildir git acıl kız hadı kolay gelsin

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

Sarper bunu yazdı:

jayde bunu yazdı:

bi kere babası bukadar tutucu ise rahat rahat dolaşman akşam 10daki  konsere gitmen zor gibi görünüyor hocam.Tutucu aile yapısına sahip kız ile mutlu olmak için onlar gibi düşünmek gerekir.Ayrıca El ele diz dize rahat rahat dolaşıp yaşayabilirmisin tartışılır.Eğer kızda bu görüşte ise.Ve türbanlı ise yani kapalı ise dinimizin gerektirdigi şekilde yaşayacagım dediyse Dinimizde yazarki "Evlilik olmadan kız ve erkek birbirine haramdır.".Bana sorarsan ben istemezdim.

vaktim bol hacı daha önümde 4-6 yıl üni master falan var =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

dogu0678 bunu yazdı:

kankı walla bilemem ama ATATÜRKÇÜ olamaz diye bir sey yoq acıkcası ollma ihtimalı var git acıl illa imam hatıbe gidiyor diye herkez ATATÜRK düşmanı değildir git acıl kız hadı kolay gelsin

açılımı çöpçatanlara bırakacam ben kendim yapmıcam yatılı olduğum gibi şeylerden dolayı da aklıma takılan hadi ben dersler yüzünden kızı sallamam fakat lise bitince vermeye kalkmasınlar ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

konu anasayfadan neden gitti?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Bakın Her Kapalıyı Kaşar Sanmayın..

İçlerinden 3-5 kaşar çıkıyor bir tarz giyiyor sora diğerleri ona özeniyor... Çoğumuzunda yaptığı felsefe kapalılar böyleyse açıklar nasıldır?..Namuslu kaşar felsefesi yapıyoruz...

Ben İmam hatipde okuyorum..Erotizminde,Kızların kaşarlığınıda emin olun düz lisede Okuyan arkadaşlarımdan daha çok görmüşüm...Eğerki Bir İnsanın İçinde Kapanma Sevgisi varsa,Allah korkusu varsa Bu kişi giyinişinide,kapanışınıda hiç bir şeye değişmez...

Şimdi Sokakda orda burda kot giyen,Frikik veren,Sevgilisiyle öpüşen,Kapalı mankenlere bikini giydiren modacılara vs kimseye kanmayın...Çünkü Gerçek Kapalıyla,Sahte Kapalının Arasında Çok Büyük Fark vardır...

Ben İmam hatipde Okuyupda Emelleri,Düşünceleri,Hayalleri pahasına gayret edip o yolda başaran Çok ablacığımızı gördüm.. =) Bu kız senin fikrini değiştirmesin hocam...

Toplam Hit: 2574 Toplam Mesaj: 13