Muhammed Ali Clay
-
divx sitelerine felan da konu aç, indiren sayısında baya bi artış olacaktır. 15-20 site belirle kendine, tüm uploadlarını teker teker aç işte.
bi sorum olacak. 3-4 gün önce ntvspor da verilen belgesel mi bu?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------divx sitelerine felan da konu aç, indiren sayısında baya bi artış olacaktır. 15-20 site belirle kendine, tüm uploadlarını teker teker aç işte.
-----------------------------bilmiyorum o mu değil mi? çünkü ntv spordakini izlemedim:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------divx sitelerine felan da konu aç, indiren sayısında baya bi artış olacaktır. 15-20 site belirle kendine, tüm uploadlarını teker teker aç işte.
-----------------------------bilmiyorum o mu değil mi? çünkü ntv spordakini izlemedim:D
ntv de yayınlanan belgesel ben izleidmde.ya arkdaş hepsini indirdim ben partların fakat kurulum sırasında crc hatası diyor ve tüm parçalarda bormal 100 mb son dosya sanırım 5 mb yani sağlam anlamadım nerde hata var?
-
patates bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
ntv de yayınlanan belgesel ben izleidmde.ya arkdaş hepsini indirdim ben partların fakat kurulum sırasında crc hatası diyor ve tüm parçalarda bormal 100 mb son dosya sanırım 5 mb yani sağlam anlamadım nerde hata var?
-----------------------------hö. son part5 mb doğru.
crc hatası nası bi hata ki:S
6 partıda indirdin demi belki 1 yazandan başlamışsındır falanda:D 1 yazan 2. part onun için şeyettim. ben bi crc hatası ne ona bakıyım:D -
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=159
şurayada bi bak belki işine yarr. başka sorun yaşayan oldu mu indirip de?