Muhasebe Programı (İstek)
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------Sizin için upload ettim tazecik hemen çekin.ETA 7.7.0 versiyonu crack yapılısı içinde yazıyor
Piyasa Değeri : 2500 ytl sanırım yada daha fazla :)
-----------------------------
emeğine sağlık..çok iyi -
la evdeki pcleri kontrol etmiyolar dimi korsana karşı :)
-
paylşım için yürekten teşekkürler bi işletme öğrencisi olarak bayağı bi işimi görücekkk:D
yalnız eta nın vista uyumluluk problemi var veya benim pcde de sorun olabilir ama install yaparken uyumluluk problemi diye yazı geliyooo
-
etmiyolar rahat ol :) ayrıca vistada calısan ETA gördüm ama clientti serverı xp idi.ordan bağlanıyorlardı vede calısıyodu.iki eksik kısmı vardı vistada bi tam ekran yapamama sorunu birde tr karekter sorunu vardı.
-
mikro yokmu kimsede ?
-
Netsis 5.4

NETSİS MUHASEBE
a- muhasebe
b- personel
c- demirbaş
d- işletme ..bölümlerinden oluşmaktadır
Programların bir çok ayarları hazırdır.
şirket ismi ve şirket tanımlamaları ve yeni şifrelerin sizin tarafınızdan ayarlaması gerekmektedir.
dos veya windows XP altında kullanmak için netsis ve muhdata klasörünü c: sürücüsüne kopyalayın. Daha sonra
Netsis dosyasının içindeki "NETMUH50" dosyasını masaüstüne kısayol oluşturup kullanabilirsiniz.

part1.rar
part2.rar
Rar Password :rebel
kullanıcı adı : netsis
şifre : net1 veya netkendi sitemden çektim çalışıp çalışmadığını bilmiyom
-
hacılar valla brava çok ii paylaşımlar bunlar aramızda bayağı muhasebeci varmış yaw bende hiç muhasebeci yok heralde diodum kendi kendime :)