Mühendis İçin Minimum Dizüstü Gereksinimleri
-
Catıa
Autocad
Solıdworks
lms lab
plc programmıng
SAM
Rhıno
Projeler ıcın gereklı olan
ek olarak
photshop
3d max tarzı 3d sonrası kolay render arayuzlerı
after effects dahı gerekebılır
gıbı programları kullanacagı ıcın saglam bır bılgısayara ıhtıyacı var.Benım 3 laptopun 3 de bunlardan dolayı deformasyona ugramıs durumda
-
yani diyonuz ki 2.5-3 vermezse ne alsa boş?
mesela şunu değerlendirir misiniz örnek olarak?
http://www.teknosa.com/urunler/125032642/toshiba-satellite-c850-1mg-notebook
SİPARİŞ KODU 125032642 SABİT DİSK 750 GB MARKA TOSHIBA ETHERNET Var BELLEK 4 GB YAZILIM Windows 8 Kart Okuyucu Var İŞLEMCİ Intel Pentium 2020M BLUETOOTH PORTU Var EKRAN BELLEĞİ 2 GB OPTİK SÜRÜCÜLER DVD Super Multi EKRAN ÖZELLİĞİ LED USB BAĞLANTI ADEDİ 2 x USB 2,0, 1 x USB 3,0 PİL ÖMRÜ 4 Saate Kadar PİL TİPİ Li-Ion MODEL SATELLITE C850-1MG EKRAN BOYUTU 15.6" Dahili Kamera Var GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl BELLEK TİPİ DDR3 AĞIRLIK 2.3 kg TV-OUT ÇIKIŞI HDMI GRAFİK TİPİ Intel HD Graphics 3000 WİRELESS Var EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 Piksel İŞLEMCİ HIZI 2.40 G -
Prometheus bunu yazdı
yani diyonuz ki 2.5-3 vermezse ne alsa boş?
mesela şunu değerlendirir misiniz örnek olarak?
http://www.teknosa.com/urunler/125032642/toshiba-satellite-c850-1mg-notebook
SİPARİŞ KODU 125032642 SABİT DİSK 750 GB MARKA TOSHIBA ETHERNET Var BELLEK 4 GB YAZILIM Windows 8 Kart Okuyucu Var İŞLEMCİ Intel Pentium 2020M BLUETOOTH PORTU Var EKRAN BELLEĞİ 2 GB OPTİK SÜRÜCÜLER DVD Super Multi EKRAN ÖZELLİĞİ LED USB BAĞLANTI ADEDİ 2 x USB 2,0, 1 x USB 3,0 PİL ÖMRÜ 4 Saate Kadar PİL TİPİ Li-Ion MODEL SATELLITE C850-1MG EKRAN BOYUTU 15.6" Dahili Kamera Var GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl BELLEK TİPİ DDR3 AĞIRLIK 2.3 kg TV-OUT ÇIKIŞI HDMI GRAFİK TİPİ Intel HD Graphics 3000 WİRELESS Var EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 Piksel İŞLEMCİ HIZI 2.40 G Ekran kartı yokki :S Mario oynar bununla.
En kötü ihtimalle gtx 770m-680m alman gerekiyor. 2. elleri 3bin liraya bulursun,msi tavsiye edebilirim.
-
hass görmemişim ekran kartını :D fiyatına göre çektim de
-
Prometheus bunu yazdı
Sil sil kimse görmesin :D
-
Easx bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
yani 1.500 civarı birşey olsa demeye çalışıyodum ben aslında ama fena sıçtım :D
-
Prometheus bunu yazdıEasx bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
yani 1.500 civarı birşey olsa demeye çalışıyodum ben aslında ama fena sıçtım :D
O fiyata en iyi ihtimalle 660m bulabilirsin,2. el olur o da.
Laptopla çalışması şart ise en az 3500 lira çıkarmalı gözden,yoksa o paraya alacağı laptop'la pek birşey olmaz,bu işle uğraşan müridler daha iyi bilgi verebilirler dj_doom3 mesela.
Ama sonuç aynı,laptop şart ise en az 3500 kağıt lazım. 2. ellere bakmanı tavsiye ederim.
-
Çizim/tasarım yaparken laptopun ufacık ekranı sıkıntı yaratmaz mı?
-
Balyoz99 bunu yazdı
Çizim/tasarım yaparken laptopun ufacık ekranı sıkıntı yaratmaz mı?
işyerinde yapacak masaüstünde de evde de takılacak işte :S yani sürekli dizüstünde çalışmıcak
-
Bunu alsın kullansın.
İşini görecektir.