folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Mühendislik Yaklaşımıyla Termodinamik, Çengel Ve Boles, Çev. T. Derbentli

Mühendislik Yaklaşımıyla Termodinamik, Çengel Ve Boles, Çev. T. Derbentli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Müridler bana bu kitap lazım pdf vs şeklinde. elinde olan bulabilen var mıdır araştırdım ama hep bu kitaptan alıntı yapanlar çıkıyor. kitabın kendisini bir türlü çıkaramadım. kesinlikle vardır nette ama bir türlü bulamadım. yardımcı olana çk güzel hayır dualarım var :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

İngilizcesi var istersen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı

İngilizcesi var istersen.

sagol dostum ama türkçesi lazım ingilizcesi bende de var ama türkçe'ye göre oldukca karısık. bir allahın kulu uplamamıs kitabı ya

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Benim bildiğim Türkçe olarak internette kitap yok. Ama bende 2 tane kitap var zamanında kaybettim sanıp almıştım. Kitaplar Konya'da benim okul bitti ama diploma falan almaya gittiğimde getireceğim. İstersen gönderebilirim bir tanesini sana eğer çok ihtiyacın varsa ve temin edecek durumun yoksa.

Edit : 1 ay kadar sonra gideceğim diploma almaya

Inferius tarafından 14/Ağu/13 22:23 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı

Benim bildiğim Türkçe olarak internette kitap yok. Ama bende 2 tane kitap var zamanında kaybettim sanıp almıştım. Kitaplar Konya'da benim okul bitti ama diploma falan almaya gittiğimde getireceğim. İstersen gönderebilirim bir tanesini sana eğer çok ihtiyacın varsa ve temin edecek durumun yoksa.

sagolasın kardeşim benim final yakın zamanda eğer dersi geçemezsem isterim :) inş böyle bir şeye gerek kalmaz tabi geçip kurtulurum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı
    Inferius bunu yazdı

sagolasın kardeşim benim final yakın zamanda eğer dersi geçemezsem isterim :) inş böyle bir şeye gerek kalmaz tabi geçip kurtulurum

Allah yardımcın olsun hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı
    Inferius bunu yazdı

Allah yardımcın olsun hocam :)

amin sagolasın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    farlo54
    farlo54's avatar
    Erkek

1-8 kadar olan bölümün sadece soruları pdf şeklinde ellimde mevcut zamanında lazım olmuştu taramıştım istersen upload edebilirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

beyler banada lazım oldu bu kitabın türkçesi, kitabı almak sorun değilde bilgisayar üzerinden çalışan birisi olduğum için pdf de çok lazım oluyo elinde olan varsa bi zahmet link atsın şu kardeşine :/

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

kendi derdimin çaresini yine kendim buldum arayanlar ve bulamayanlar için link burda:

http://www.dosya.tc/server17/Pqyphx/Ar_iv.zip.html

ayrıca satın almak isteyenler için en uygun fiyat burda yanımda da olması gerek oluyor bazen..

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=38696

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

kendi derdimin çaresini yine kendim buldum arayanlar ve bulamayanlar için link burda:

http://www.dosya.tc/server17/Pqyphx/Ar_iv.zip.html

ayrıca satın almak isteyenler için en uygun fiyat burda yanımda da olması gerek oluyor bazen..

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=38696

link down.

türkcesi lazım, var mı elinde bulunan ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 3245 Toplam Mesaj: 14