Muhteşem F-16 Ların Suya Girme Özelliğide Varmış
-
balıkları antikky tutcaksa bizde ziki tuttuk aç kaldık kuru kuru içecez rakıyı :D
-
PhotoShop la video montaj yapılırmı be olm :)))
-
Gerçek olma ıhtımalı var. bu vıdeo kesın gercek degıl. Ama turkıye cıddı bır denızaltı teknolojısıne sahıptır. Ufak da olsa bır denızaltı ucakgemısı gelıstırılmıs olabılır. Zıra bu da cok gercek dısı degıldır. Denızaltıdan gelen momentum Ucaktan da gelecek ufak bır ıcten yanmalı motorla desteklenebılır. ucak bır mıktar havalandıgında ıse asıl motorlar calıstırılarak ucak kaldırılabılır. Ama bu ucagın agırlıgını arttırıp hızını azaltacaktır. Ayrıca su elektronık sıstemlere zarar verebılır. Helekı tuzlu su kurudugunda ucagın zırhında hasarlara neden olabılır. Ama dedıgım gıbı cok da ımkansız degıl. Yeterınce para ayırıldı ıse ( kı bu konuda kuskum yok ) gercekten yapılmıs olabılır.
-
bu videoyu izleyip bizim paşalar f16'larımızı suya sokmaz inşaallah:P
-
McyargiC kardes rus mafyasıyla direk irtibata geçecek mafyamızın olması bi gurur kaynağı mı onu tam bilemiyorum ama bunun türkiyenin gücüyle ne alakası var onu hiç bilemiyorum yani anlayamadım??
-
ewet muskete katılıyorum zaten suyun altında bir plakform olduğu çok belli f-16 ların suyun içinde itme sağlamaları çok saçma ama bir plakform ve biraz teknolojiyle bu video gerçektende mümkün
-
Tartışmayın Ya Paintte Yapılmış Bu Çok Belli :))
Toplam Hit: 3418 Toplam Mesaj: 28