Muhteşem Türk {Atatürk"Ü Anlatan 1959 Yapımı Belgesel, 171 MB, Tek Link, Avi}
-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürk'ü kendisine yakıştırmadığı derecede övmüş yapım şirketi
Ne demek bu? -
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------30 MB indirdi sadece ne demek? 30 mbden sonra indirmez mi oldu?
-----------------------------idm ile kesti indirmeyi ie ile indiriyorum ama yine 30mb dondu
-----------------------------bendede aynı sorunu verdi
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------mc_rapier bunu yazdı:
Ne demek bu?
-----------------------------yapım şirketi amerikalı oldğu için Atatürk'ü övmeyi kendisine yaktışramaz buna rağmen çok öevmüş gibi bi anlamı var sanırım..
-
valla sizde neden 30 mb tan sonra sorun oluyor bilmiyorum ama, sizden önce 21 kişi indirmiş bunu :S
-
operada 40 mb dondu. rapid linki yokmu ?
-
alın size rapid linki tek link. kendi uploadım. bu arada arkadaşın verdiği link çalışıyor altrernatif olsun diye upload ettim.
http://rapidshare.com/files/129047849/Ataturku.Anlatan.ilk.Belgesel.Muhtesem.Turk.1959.avi
-
hocam kusura bakma ama başlıkta "avi" yazmışsın ya. o hiçbir açıklayıcılık taşımıyorki. avi taşıyıcı bi formattır önemli olan onun içindeki cerinin codecidir. mpeg sıkıştırma olabilir divx olabilir daha onlarca sıkıştırmalı video formatı avi ile taşınabilir. selam olsun güzel paylaşım
-
Mustafa Kemalin Büyüklüğünü bir anlayabilsek dünyaya gelmiş geçmiş en büyük liderlerden birtanesi.Bütün dünya anladı Ata nın büyüklüğünü bir biz anlayamadık.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------mc_rapier bunu yazdı:
Ne demek bu?
Videoyu izlediğinde anlayacaksın.Atatürk öyle kendisine yağ çekilmesi ya da ağdalı övgü dolu sözlerle kendisinin yüceltilmesini sevmez
Sevmediğini de kendisi belirtir.
Okuduğum kitaplarda bunu gördüm
''Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük '' --- Asım ASRLAN
bu kitabı öneririm..